Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Światla STOP-u

Featured Replies

Napisano

Mam problem ze swiatlami stop-u. Caly czas sie swieca, dopiero jak noga podciagne pedal hamulca do gory przestaja swiecic...

Ma ktos jakis pomysl jak sie z tym uporac?

confused.gif

Napisano

1. Wczołgaj się pod kierownicę i namierz włącznik nad pedałem.

2. Kombinerkami (palcami raczej nie dasz rady) wyciągnij przycisk tego włącznika, tą część którą wciska pedał. On ma takie ząbki do regulacji pozycji spoczynkowej pedału w której stopy nie świecą. Jeżeli kiedyś raz podepchnąłeś pedał do góry to przycisk wszedł za bardzo i ma pozycję "zerową" z pedałem popchniętym do góry a w normalnej pozycji włącza stopy - musisz go zresetować wink.gif

O ile kojarzę do tej czynności nie ma potrzeby wykręcania tego czujnika, ale gdybyś stwierdził że jednak trzeba, to on wychodzi do góry po uprzednim przekręceniu o 90 stopni, później trzeba wypiąć kostkę elektryczną.

3. Na przyszłość nie popychaj pedału hamulca do góry.

Napisano

> Mam problem ze swiatlami stop-u. Caly czas sie swieca, dopiero jak noga podciagne pedal hamulca do

> gory przestaja swiecic...

> Ma ktos jakis pomysl jak sie z tym uporac?

a może sprężyna do końca nie odciąga pedału hamulca palacz.gif z regulacją czujnika stopu w stilo spotykam się pierwszy raz busted.gif

Napisano

> a może sprężyna do końca nie odciąga pedału hamulca z regulacją czujnika stopu w stilo spotykam

> się pierwszy raz

Ten czujnik sam się reguluje w momencie pierwszego puszczenia hamulca po założeniu i później jest bezobsługowy. Ale jak się mocno popchnie pedał w górę to regulacja się psuje i stopy zaczynają świecić na okrągło.

Napisano
  • Autor

Powiesz mi gdzie jest ten przelacznik? Przy tym bolcu ktory idzie do pompy czy gdzies indziej?

Napisano
  • Autor

Ok juz mam... nie potrzebnie rozebralem caly pedal sick.gif

Wylacznik jest pod tapicerka, trzeba ja troszke odgiac, tak dla potomnych grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.