Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interfejs diagnostyczny

Featured Replies

Napisano

Witam!

Zaczalem myslec powaznie o wlasnym interfejsie kiedy uslyszalem ceny u Wroclawskich ASO rzedu 120-130zl za podlaczenie. Chcialbym przygotowac takie urzadzonko od podstaw zeby miec pewnosc ze zadziala - zaprojektowac PCB, wgrac soft, przygotowac kable etc. Przy wiekszej ilosci sztuk, koszty na pewno o wiele sie zmiejsza.

Stad moje pytanie - czy sa osoby chetne na taki zakup? Z tego co zdazylem wyczytac, koszt elementow to ok. 100zl. Dochodzi koszt wykonania PCB - prototyp (przygotowanie maski) ok. 300zl (do podzialu) + ok. 15 zl od sztuki. Do tego jakas obudowa i sprzet jakoscia na pewno nie odbiegnie od tego ktory ludzie oferuja na Allegro za 500 czy 600zl. Nie mam zamiaru czerpac z tego tytulu zyskow - jak ktos stwierdzil niedawno przy okazji podobnego watku - ludzie na forum pomagaja sobie i to jest dla nich satysfakcja.

Chcialbym jednak wczesniej poprosic Was, jako ze w temacie nie siedze dlugo, o przeslanie jakichs linkow na temat ilosci i rodzajow zlacz, transmisji, protokolow. Slyszalem o OBD, OBD2, ale czym sie roznia juz nie wiem. Z sieci zassalem sporo materialow (schematy, soft) do Euroscana. Ale czym rozni sie Euroscan od Uniscana - rowniez nie wiem. Jezeli jestescie w takim razie zainteresowani takim produktem, prosze o pomoc.

Napisano

> Ale czym rozni sie Euroscan od

> Uniscana - rowniez nie wiem.

niczym

uniscany stoją już po 450...

Napisano
  • Autor

> uniscany stoją już po 450...

A tu wyjdzie pewnie max 150zl. Roznica pewnie jest?

Napisano

> A tu wyjdzie pewnie max 150zl. Roznica pewnie jest?

Na kąciku już kolega ZJ prowadził podobną akcję z ceną 200 zł. Sam zresztą u niego kupiłem i wszystko jak najbardziej OK

Napisano
  • Autor

> Na kąciku już kolega ZJ prowadził podobną akcję z ceną 200 zł.

Uhmmm, dobrze wiedziec, zaraz poszperam cos w tym temacie. Dzieki za info.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.