Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trudniści z zapalaniem i śmierdzi..

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy to wina paliwa, z neste, ale nie jest aż tak zimno, a kiepsko odpala, za 3-4 razem czasem jeszcze gorzej... do tego wali wachą;) albo spalinami.... WTF?? za zimno na otwieranie maski;) pytam tylko czego mniej więcej mogę się spodziewać??

1,4TDCi w razie czego...

Napisano

mozliwe ze waha do niczego.

spodziewać sie mozesz uspokojenia sytuacji po ponownym tankowaniu albo koniecznosci wymiany filtru paliwa

Napisano
  • Autor

> mozliwe ze waha do niczego.

> spodziewać sie mozesz uspokojenia sytuacji po ponownym tankowaniu albo koniecznosci wymiany filtru

> paliwa

Filtr paliwa wymieniony w zeszłym roku, nalałem czegoś lepszego i jest lepiej, ale nie do końca, jednak jeszcze sporo było tego czegoś z neste, więc mam nadzieję, że przy następnym tankowaniu(nie na neste) sytuacja się poprawi oslabiony.gif

Napisano

> Nie wiem czy to wina paliwa, z neste, ale nie jest aż tak zimno, a kiepsko odpala, za 3-4 razem

> czasem jeszcze gorzej... do tego wali wachą;) albo spalinami.... WTF?? za zimno na otwieranie

> maski;) pytam tylko czego mniej więcej mogę się spodziewać??

> 1,4TDCi w razie czego...

imho to nie problem z paliwem. Jakby tak bylo to juz auto staloby w warsztacie kompletnie unieruchomione.

Sprawdz swiece zarowe

Napisano

> Filtr paliwa wymieniony w zeszłym roku,

ale po tej akcji jest znowu do wymiany

Napisano
  • Autor

A nie sygnalizują śmierci w jakiś sposób??

Pamietam w Bravo, dłużej świeciły...

Napisano
  • Autor

> ale po tej akcji jest znowu do wymiany

sciana.gif

Napisano

> Nie wiem czy to wina paliwa, z neste, ale nie jest aż tak zimno, a kiepsko odpala, za 3-4 razem

> czasem jeszcze gorzej... do tego wali wachą;) albo spalinami.... WTF?? za zimno na otwieranie

> maski;) pytam tylko czego mniej więcej mogę się spodziewać??

> 1,4TDCi w razie czego...

mam podobny problem z tym samym sinikiem... auto serwisowane na bieżąco, niby wszystko oki, ale zauważyliśmy z teściem że nie zapala się kontrolka podgrzewania świec... problem opisałem w innym temacie. jak stoi w garażu to wsio oki ale wystarczy zostawić go na parę godzin na mrozie sciana.gif

Napisano
  • Autor

> mam podobny problem z tym samym sinikiem... auto serwisowane na bieżąco, niby wszystko oki, ale

> zauważyliśmy z teściem że nie zapala się kontrolka podgrzewania świec... problem opisałem w

> innym temacie. jak stoi w garażu to wsio oki ale wystarczy zostawić go na parę godzin na

> mrozie

Ale u mnie zapala się, oczywiście poniżej zera, albo poniżej minus 5 coś w tym przedziale....

Napisano

> Ale u mnie zapala się, oczywiście poniżej zera, albo poniżej minus 5 coś w tym przedziale....

farciarz zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> farciarz

smile.gif ale zapalanie poniżej 10 minus, to masakra, akku za niedługo padnie, nie ma szans angryfire.gif

Napisano

> A nie sygnalizują śmierci w jakiś sposób??

no sygnalizuja wink.gif -> Problemy z zapalaniem, nierowna praca po odpaleniu przez jakis czas itp

nie wiem jakie jest dojscie do swiec ale dla wprawnego mechanika sprawdzenie czy swiece w ogole zyja (nie wnikajac jak grzeja) to nie jest skomplikowana sprawa.

Popatrz w watku o mondeo MK3 - tam wrzucalem jak sprawdzic swiece zarowe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.