Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Daiatsu Terios 99 1.3 prośba o opinie

Featured Replies

Napisano

witajcie

jako, że nie mogę nigdzie trafić zadbanej frontery wpadło mi w oko małe auto daihatsu. Niestety nie mam żadnego zdania na temat tej marki oraz tego modelu. Nie wiem jak z zagazowaniem, trwałością, dostępem do części itp itd. Z góry dziękuje za wszelkie wypowiedzi.

Napisano

> witajcie

> jako, że nie mogę nigdzie trafić zadbanej frontery wpadło mi w oko małe auto daihatsu. Niestety nie

> mam żadnego zdania na temat tej marki oraz tego modelu. Nie wiem jak z zagazowaniem,

> trwałością, dostępem do części itp itd. Z góry dziękuje za wszelkie wypowiedzi.

jesli chodzi o silink to daihatsu wsadzalo pod maske silniki pochodzace z toyoty, po mniejszych lub wiekszych modyfikacjach.

Czesci - mowie to jako byly uzytkownik modelu charade - nie byly zbytnio drogie, dalo sie znalezc zemienniki.

Napisano
  • Autor

> Czesci - mowie to jako byly uzytkownik modelu charade - nie byly zbytnio drogie, dalo sie znalezc

> zemienniki.

dzwoniłem do intercars popularne części mają od ręki, gorzej z blacharką ale tu można się posiłkować używką z allegro. Gościu chce za to auto w przeliczeniu na złotówki 13tyś liczę, że jeszcze trochę utarguję. Nie wiem jednak jak ten silnik spisuje się na LPG

Napisano

juz się zniechęciłeś szukaniem Frotki? Czy boisz sie ze skończysz tak jak ja cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> juz się zniechęciłeś szukaniem Frotki? Czy boisz sie ze skończysz tak jak ja

Nic nie znalazłem jak do tej pory, prędzej zima minie a potem to już nie będę potrzebował terenówki grinser006.gif

Napisano

> Nic nie znalazłem jak do tej pory, prędzej zima minie a potem to już nie będę potrzebował terenówki

No to jak ty szukasz tylko na zimę to powodzenia życze. BTW to uda się od razu do sebola on ma sprawdzone samochody i nawet coś do 13 000 miał ostatnio.

Napisano
  • Autor

> No to jak ty szukasz tylko na zimę to powodzenia życze. BTW to uda się od razu do sebola on ma

> sprawdzone samochody i nawet coś do 13 000 miał ostatnio.

ciągle na mobile.de siedzę i szukam przeglądam też ebay.de jak się coś trafi zrobię wypad i mam nadzieje, że z czymś wrócę.

Napisano

> dzwoniłem do intercars popularne części mają od ręki, gorzej z blacharką ale tu można się

> posiłkować używką z allegro. Gościu chce za to auto w przeliczeniu na złotówki 13tyś liczę, że

> jeszcze trochę utarguję. Nie wiem jednak jak ten silnik spisuje się na LPG

mam nadzieje ze jakosc blach poprawili od poczatku lat 90, bo samochod byl podatny na rdze - progi, tylne blotniki i tylna klapa.

Napisano
  • Autor

> mam nadzieje ze jakosc blach poprawili od poczatku lat 90, bo samochod byl podatny na rdze - progi,

> tylne blotniki i tylna klapa.

ciężko będzie mi to zweryfikować po pierwsze plastiki na dolnej części nadwozia a poza tym endoskop w serwisie. frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.