Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieczka do Hyundaia, VW, Volvo, Buicka, KIA i Hondy

Featured Replies

Napisano

Pojechałem sobie "pomacać" konkretne wozy. I mam parę własnych obserwacji:

1) Hyundai Equus - duże auto ze zrytą stylistyką zewnętrzną, która moim zdaniem nie trzyma się całości; przez to cena $58k - musi być tak "niska", bo za niewiele więcej można kupić dużo więcej u konkurencji. I nie ma znaczenia, że Equus jest dobrze (bardzo) wyposażony.

2) Hyundai Elantra - stała wersja za $18k. Powiem tak - obecnie to NAJŁADNIEJSZY Hyundai (IMHO). Wnętrze - bardzo przyzwoite, przestronne, kawał fajnego, zgrabnego autka. Przy wzroście 178 cm i słusznej wadze - mieszczę się spokojnie z przodu i jeszcze spokojniej z tyłu. Minus - siedząc z tyłu dotykałem już podsufitki głową.

3) VW Jetta - pojechałem zobaczyć, czy mają już TDI - nie mają. Auto początkowo mi się podobało. Obecnie - mocno zauważam jego taniość. Za $20k masz auto, które zrobiono baaardzo "po taniości", ale wciąż z klasą.

4) Volvo S60 - bardzo wysoka cena - $32k za auto, któe nie grzeszy obfitością wyposażenia i jest FWD. Niby ładnie zrobione, ale wyraźnie zmniejszył się w przypadku S60 i XC60 poziom Volvo w Volvo. Stojące obok S80 za $42k jest wciąż stereotypowym Volvo.

5) Buick Regal - zniechęciłem się momentalnie, gdy usiadłem w bardzo niewygodnym fotelu. Za $28k dostajesz wersję niby bogato wyposażoną, ale aż bijącą po oczach jedynie "zmianą znaku firmowego" za cenę "taniości". Fotele wydają się nie mieć trzymania bocznego. A konsola przeładowana po oplowsku. Zasadniczo - nie przemawia do mnie.

6) Kia Optima - z zewnątrz - bardzo ładna i spora. Cena oglądanego egzemplarza - $21k. Nieźle wyposażona, choć bliska bazowej wersja z automatem. Naprawdę PIĘKNY kokpit. Coś, co akurat trafia "w mój gust" - logicznie uporządkowany, ale przy tym nie nudny, mało "plastikowy". Czar prysnął, gdy: a) zajrzałem do tyłu - wcale nie tak przestronnie, b) zajrzałem do kufra - i to ma być lider w klasie?, c) włączyłem silnik - te motory GDI są jakieś katastrofalnie głośne, albo w Malibu mam porządne wyciszenie; to w Optimie - to jakaś pomyłka, wydawało mi się, że słyszę poszczególne wałki i tryby.

7) Honda CR-V - stara, ale jara. Oglądałem wersję Special Edition (SE) za $25k - i powiem, że jest całkiem w porządku. Dojrzałe auto, ale o nieco "damskim" wyglądzie. Za dużo widzę w nich Soccer Moms.

Byłem jeszcze u Toyoty - przyjrzałem się Corolli, Camry i Venzie. Ta ostatnia znowu mnie zaintrygowała.

Wniosek: jeśli w piątek wygram te $239,000,000.00 - jadę do salonu Porsche po nową Cayenne Turbo albo do BMW po X5-M.

Wniosek2: jeśli w piątek wygram II nagrodę - kupuję sobie Infiniti M.

Wniosek3: jeśli nie wygram - dalej będę kochał proste, ale ciche, przestronne i pakowne Malibu. A na benzynce Shella i bez włączonej A/C - nawet zrywne. palacz.gif

Napisano

> 2) Hyundai Elantra - stała wersja za $18k. Powiem tak - obecnie to NAJŁADNIEJSZY Hyundai (IMHO).

> Wnętrze - bardzo przyzwoite, przestronne, kawał fajnego, zgrabnego autka. Przy wzroście 178 cm

> i słusznej wadze - mieszczę się spokojnie z przodu i jeszcze spokojniej z tyłu. Minus -

> siedząc z tyłu dotykałem już podsufitki głową.

Bardzo mi sie ten model podoba mowa oczywiscie o MY2011. Szkoda, ze nie ma w Pl.

> 6) Kia Optima - z zewnątrz - bardzo ładna i spora. Cena oglądanego egzemplarza - $21k. Nieźle

> wyposażona, choć bliska bazowej wersja z automatem. Naprawdę PIĘKNY kokpit. Coś, co akurat

> trafia "w mój gust" - logicznie uporządkowany, ale przy tym nie nudny, mało "plastikowy". Czar

> prysnął, gdy: a) zajrzałem do tyłu - wcale nie tak przestronnie, b) zajrzałem do kufra - i to

> ma być lider w klasie?, c) włączyłem silnik - te motory GDI są jakieś katastrofalnie głośne,

Wizualnie mi sie podoba, mysle o silniku 2.0 170KM. Ale skoro mowisz, ze glosny hmm.gif U Was jeszzce nowy T montuja w Pl raczej predko nei bedzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.