Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Próg i drzwi do uno

Featured Replies

Napisano

Witam!Jako że moje uno będzie wymagało wymiany progu.Przeglądając teraz aukcje na allegro zobaczyłem,że ceny są zróżnicowane.Czy one się wogóle czymś różnią oprócz ceny i firmy?Może możecie polecić jakąś firmę albo któryś próg z allegro?

A teraz co do drzwi też mogą wymagać reanimacji i tu też mam pytanko czy wymienić tylko dolne poszycia drzwi czy szukać całych drzwi?? mulher.gif

Napisano

> Witam!Jako że moje uno będzie wymagało wymiany progu.Przeglądając teraz aukcje na allegro

> zobaczyłem,że ceny są zróżnicowane.Czy one się wogóle czymś różnią oprócz ceny i firmy?Może

> możecie polecić jakąś firmę albo któryś próg z allegro?

> A teraz co do drzwi też mogą wymagać reanimacji i tu też mam pytanko czy wymienić tylko dolne

> poszycia drzwi czy szukać całych drzwi??

Bierz najtańszy próg smile.gif Drzwi czasami taniej jest kupić niż naprawiać ok.gif

Napisano

> A teraz co do drzwi też mogą wymagać reanimacji i tu też mam pytanko czy wymienić tylko dolne

Możesz wstawić reperaturki, ale musi to być zrobione profesjonalnie grinser006.gif i przede wszystkim porządnie zabezpieczone na przyszłość zeby.GIF

Napisano

> Możesz wstawić reperaturki, ale musi to być zrobione profesjonalnie i przede wszystkim porządnie

> zabezpieczone na przyszłość

a przez porządnie nie mamy na myśli jednej cieniuteńkiej warstewki lakieru, tylko kilka (conajmniej 5) grubych warstw farby palacz.gif

Napisano

> a przez porządnie nie mamy na myśli jednej cieniuteńkiej warstewki lakieru, tylko kilka (conajmniej

> 5) grubych warstw farby

dodaj jeszcze, że ta farba powinna być antykorozyjna smile.gif i na to lakier lub BITEX (zależy co chce malować zeby.GIF)

Do BartoSMK:

drzwi szukaj cierpliwie. u mnie dobre drzwi znalazłem w granicach 130-250zł SZTUKA, natomiast pojechałem w okolice Radomia znalazłem tam naprawdę dobre drzwi za 50zł SZTUKA.

Napisano

Ja drzwi szukałem bardzo długo.W końcu doszło do tego, że zrobiła się dziura.Wycinałem drzwi do listew i wspawywałem blachę.Potem solidne lakierowanie i 3ma się git malina.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.