Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aspirant do klasy premium, funkiel nówka...

Featured Replies

Napisano

Jak gawiedź pewnie pamięta przed świetami zostałem myśliwym.

Dziś auto trafiło do ASO celem usunięcia pogiętej skorupy. Jako auto zastępcze dostałem od TU aspiranta do klasy premium, hit ostatniego roku, produkt niemieckiej myśli technologicznej, okrzykniętej mianem COTY 2010.

Pozwólcie, że podziele się pierwszym wrażeniem.

Ogólnie:

Auto wykonane schludnie lecz mocno plastikowe w środku.

Karoseria:

Designer na mocnym haju musiał być projektując tylną część nadwozia, bowiem tylna szyba ma powierzechnię "roboczą" może ćwierć metra kwadratowego co skutkuje tym, że przez nią kompletnie nic nie widać.

Przy dzisiejszej mocno wilgotnej aurze dopiero doceniłem po co w BMW lustrerka są grzane non stop i niezaleznie od ogrzewania tylnej szyby. Po zjechaniu do podziemnego garażu po 10s w lusterkach tego auta nic nie było widać. Zaparowały tak, że woda prawie z nich ciekła. W połączeniu z brakiem czujników asystenta parkowania daje to efekt taki, że mało brakowało i bym chrytnął cały prawy bok o betonowy słup. Jednym słowem dramat.

Wnętrze:

Siedzi się wygodnie, podłokietnik to gadget, mógłby nie istnieć. Moje przedramie do niego nie sięga. Tzn sięga, ale dokładnie w miejsce gdzie podłokietnik ma wycięcie na rączkę hamulca pomocniczego. W związku z czym przedni podłokietnik służy tak naprawdę tylko pasażerowi, w żadnym wypadku nie kierowcy.

Przełącznie funkcji komputera pokładowego realizowane jest przez przekręcanie (sic!!)jakiegoś dziwnego pierścienia na dźwigni kierunkowskazów.

Audio - na poziomie, gra. Bez rewelacji ale nie kaleczy uszu.

Silnik:

O silniku story napiszę osobne gdyż dzisiejsza sytuacja na drodze nie pozwalała na jakie kolwiek testy i porównania.

A kto się domyśla co to za auto? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> VW Polo?

Nie-e.

Napisano
  • Autor

> Nissan Leaf

Też, nie. Opel Insignia!

Zachodnia wersja zemsty Honekera. wink.gif

A ponieważ miałem w karierze już model tej marki, Odział Zamknięty śmigał też do niedawna na samochodzie matki, mam już wyrobioną opinię na temat tych produktów.

Na chwilę obecną w porównaniu leciwe BMW vs Insignia - 1:0.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.