Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sonda lambda

Featured Replies

Napisano

> zamienniki czy kupic np markowa sonde z boscha??

Ja na twoim miejscu uderzałbym w markową część, w sumie nie wymieniasz tak często jak filtry, a inwestując w dobrą jakość masz spokój.

Polecam oprócz Bosha również NGK

Napisano

Jak widzę tekst w stylu "to jest wysokiej jakości zamiennik nieodbiegający od oryginału" bez podania marki, to odczytuję to jako "wciskam ci śmiecia bajerując fajnym opisem".

Napisano

Przez okres w ktorym zuzyje Ci sie dobra markowa sonda wymienisz piec albo i wiecej "tanich nie odbiegajacych parametrami od orginalu" co bedzie Cie napewno wiecej kosztowac niz sonda markowa. Ja na twoim miejscu kupil bym dobra markowa sonde i zapomnial o problemie na dlugi czas.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

a co sadzicie o uniwersalnych sondach np z boscha? bo mam dylemat odnosnie ceny... jest sonda z boscha typowo pod tylko ople i jest sonda uniwersalna z boscha pasujaca pod wiele marek ale trzeba kombinowac z wtyczka - roznica w cenie ok 60 zl ktora warto kupic? uniwersalna da rade?? czy moga sie wiazac z tym jakies problemy?

Napisano

Jak wymienialem w astrze to kupilem NGK z wtyczka do mojego modelu ze wzgledu na to zeby sie nie bawic w sztukowanie kabli roznica ceny byla chyba ok 30-40 zl. Jak na moje roznica miedzy dedykowana do modelu a uniwersalna jest taka ze jedna ma wtyczke a druga nie nic poza tym. W poprzednim aucie kupilem uniwersalna NGK dorobilem wtyczke i tez chodzila. Ale wybor nalezy do Ciebie. rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.