Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

899 i uszczelka pod głowicą...

Featured Replies

Napisano

Mam do wymiany uszczelkę pod głowicą to pewne bo płyn ubywa i czuć w nim spaliny i olej (w płynie).

Mechanika mam pod koniec stycznia a muszę jeździć czymś przynajmniej jeszcze w ten weekend i następny.

Można jeszcze jeździć czy lepiej odstawić do garażu?

Napisano

> Mam do wymiany uszczelkę pod głowicą to pewne bo płyn ubywa i czuć w nim spaliny i olej.

> Mechanika mam pod koniec stycznia a muszę jeździć czymś przynajmniej jeszcze w ten weekend i

> następny.

> Można jeszcze jeździć czy lepiej odstawić do garażu?

ja jeździłem tak długo i długo zeby.GIF pozatym teraz dalej mi czuc spaliny a nic nie ubywa tylko paliwo zeby.GIF

Napisano

podłączę się, mam podobny problem ale tylko w sprawie płynu, olej jest w normie, auto ma stałe obroty, nie kopci tylko ten płyn gdzieś ucieka 270751858-jezyk.gif

Napisano

> podłączę się, mam podobny problem ale tylko w sprawie płynu, olej jest w normie, auto ma stałe

> obroty, nie kopci tylko ten płyn gdzieś ucieka

sprawdz chłodnice mi sie rozszczelniła po 10 latach na łączeniu i tam z pod plastika pitało gdzies i wymieniłem smile.gif

Napisano

sprawdzę smile.gifok.gif

zaczęło mi się tak dziać po tym jak wywaliło mi płyn wystrzelił korek i termostat poszedl do wymiany

Napisano
  • Autor

Mi tylko chodzi czy można z tym jeździć. Bo słyszałem od jednych, że można od drugich, że nie. 270751858-jezyk.gif

A CM wie najlepiej...

Napisano

> Mi tylko chodzi czy można z tym jeździć. Bo słyszałem od jednych, że można od drugich, że nie.

> A CM wie najlepiej...

coś kojarzę że może się spsuć cylinder czy głowica czy może tłok 270751858-jezyk.gif wiem że gdzieś dzwonia ale nie wiem dokładnie gdzie 270751858-jezyk.gif niech sie ktoś lepiej obeznany odezwie smile.gif

Napisano

extremalnie jak zassie płyn do cylindra,znam takie przypadki które kończyły się skrzywieniem korbowodu więc ja bym nie ryzykował...

Napisano
  • Autor

I gdzie te wszystkie spece i mechaniki?

Na razie jeździ... Od piątku zrobiłem jakieś 100km i wszystko ok...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.