Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio z BT do 600zł

Featured Replies

Napisano

witajcie

poszukuje radia do wydania jest 600zł musi mieć BT, slot na karty sd i usb. Nie musi mieć napędu cd, a jeśli już będzie to nie może być szczeliny w panelu. Powinno też działać z fabrycznym sterowaniem z kierownicy w oplu zafirze a. Z góry dziękuje za wszelkie sugestie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

sterowanie z kierownicy odpada

LINK

bez sd ale całą resztę ma tylko musisz mieć moduł UWA i okablowanie ale dodatkowo rewaluacyjną nawigacje. LINK

Napisano

Mam fajne na sprzedaż jest ogłoszenie w dziale sprzedam, trochę przekracza budżet ale radyjko naprawdę zacne smile.gif

Napisano
  • Autor

> Mam fajne na sprzedaż jest ogłoszenie w dziale sprzedam, trochę przekracza budżet ale radyjko

> naprawdę zacne

wypadło na CANVA AX-8000 gra rewelacyjnie , koniec z przereklamowanymi markowymi radiami które pewnie i tak schodzą z tej samej linii produkcyjnej

Napisano

> wypadło na CANVA AX-8000 gra rewelacyjnie , koniec z przereklamowanymi markowymi radiami które

> pewnie i tak schodzą z tej samej linii produkcyjnej

dokładnie. Przytaczam zawsze przykład z zycia - w samochodzie żony od 6 lat jezdzi jakiś gms rocker ktory nie chce sie zepsuc a cd nie przeskakuje na zadnej dziurze (tzn ma dobry bufor bo przeskoczyć to pewnie se przeskoczy zlosnik.gif. Radio uzytkowane skrajnie bezczelnie, zero dbania, czyszczenia soczewki itp. Płyty walają sie zakurzone po aucie, wsadza do napędu co popadnie... i ciagle działa zlosnik.gif

Za to jeden mój pionek 2 razy poszedł na naprawę gwarancyjną, drugi egz lubial sobie przeskoczyć; sony w słuzbowym aucie również przeskakiwał... Alpine żarł prund i brzmial nieszczególnie rewelacyjnie. Fakt, teraz mam wprawdzie blaupunkta ale nie narzekam na niego pewnie tylko dlatego że nie ma napędu cd zlosnik.gif

Napisano

> wypadło na CANVA AX-8000 gra rewelacyjnie , koniec z przereklamowanymi markowymi radiami które

> pewnie i tak schodzą z tej samej linii produkcyjnej

potwierdzam

miałem takie radyjko tylko bez BT i był super zeby.GIF

link

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.