Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z serii "czy warto" -->WSK

Featured Replies

Napisano

Wątek z serii czy warto - zainteresować się, kupić, posiadać...ale też prośba o wypowiedź na temat stanu i przede wszystkim kompletności i oryginalności sprzętu. Pacjent, przedmiot mojego zainteresowania, to WSK M06B3 z roku 1973. Na pierwszy rzut oka nic jej nie brakuje, widziałem ją na żywo. Lakier jest oryginalny, z resztkami szparunków, nr silnika i ramy zgodne z tabliczką. Odpięta instalacja elektryczna, brak akumulatora. Nie wiem, czy lampa tylna jest oryginalna i właściwa dla tego modelu hmm.gif

Niestety - cena jest jeszcze nie znana - właściciel nie wie, ile wycenić moto. Na pewno chce sprzedać, ale nie ma pojęcia ile to warte. Ile realnie można zaproponować - ceny allegrowe mają straszny rozrzut - często są mocno wywindowane. hmm.gif

Poniżej foto:

284639581-1.JPG

284639581-2.jpg

I na koniec wisienka na torcie zlosnik.gif - tak, moto jest zarejestrowane na żółte blachy!!

284639581-3.jpg

Ostatni raz jeździło ponad rok temu...nie odpalałem go, nie wiem jak pracuje... hmm.gif

Co sądzicie - warto się nią zainteresować? Ile zaproponować? hmm.gif

post-6413-14352511355646_thumb.jpg

Napisano

ciekawy okaz smile.gif

jak najbardziej warta zainteresowania i ...dopieszczenia

Mam podobną, z 1977

Tylna lampa - wydaja się być oryginalna ( w mojej z '77 jest właśnie taka)

Na foto brak jest bocznej osłony - rozumiem że jest

Cena ...hmm, 1000zł +/- (100-200) żołte blachy swoje kosztują wink.gif)))

Pozdr.

QBI

> Wątek z serii czy warto - zainteresować się, kupić, posiadać...ale też prośba o wypowiedź na temat

> stanu i przede wszystkim kompletności i oryginalności sprzętu. Pacjent, przedmiot mojego

> zainteresowania, to WSK M06B3 z roku 1973. Na pierwszy rzut oka nic jej nie brakuje, widziałem

> ją na żywo. Lakier jest oryginalny, z resztkami szparunków, nr silnika i ramy zgodne z

> tabliczką. Odpięta instalacja elektryczna, brak akumulatora. Nie wiem, czy lampa tylna jest

> oryginalna i właściwa dla tego modelu

> Niestety - cena jest jeszcze nie znana - właściciel nie wie, ile wycenić moto. Na pewno chce

> sprzedać, ale nie ma pojęcia ile to warte. Ile realnie można zaproponować - ceny allegrowe

> mają straszny rozrzut - często są mocno wywindowane.

> Poniżej foto:

> I na koniec wisienka na torcie - tak, moto jest zarejestrowane na żółte blachy!!

> Ostatni raz jeździło ponad rok temu...nie odpalałem go, nie wiem jak pracuje...

> Co sądzicie - warto się nią zainteresować? Ile zaproponować?

Napisano
  • Autor

> ciekawy okaz

> jak najbardziej warta zainteresowania i ...dopieszczenia

> Mam podobną, z 1977

> Tylna lampa - wydaja się być oryginalna ( w mojej z '77 jest właśnie taka)

> Na foto brak jest bocznej osłony - rozumiem że jest

> Cena ...hmm, 1000zł +/- (100-200) żołte blachy swoje kosztują )))

> Pozdr.

> QBI

Osłony są - nie są tylko założone. Dopieszczenia to ona faktycznie wymaga - stan felg jest nieciekawy, stan wydechu również. Zaletą jest kompletność i oryginalność egzemplarza, a żółte blachy...hmm.. sam nie wiem, czy to zaleta spineyes.gif w przypadku dość pospolitego modelu. No nic - czekam na razie na info odnośnie ceny sprzedaży i terminu - to jeszcze chwilę może potrwać, ale będę się nią interesował.

Powiem szczerze, że garaż, w którym obecnie parkuje moto kryje jeszcze wiele części, głównie od WSK ale nie tylko i to jest przedmiotem mojego zainteresowania - mam już 1,5 WSK (jedna kompletna w trakcie reanimacji, druga kompletna w 50% zlosnik.gif). Kwestia ceny i być może będę miał 2,5 WSK wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.