Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaciął się pas Volvo V70...help

Featured Replies

Napisano

Witam!

Zaciął mi się pas na tylnym siedzeniu, miałem złożone do przewiezienia i nie umiem już z powrotem złożyć tego siedzenia bo pas się zablokował...nie da się poluzować bo już bardziej zwinąć się nie mógł crazy.gif Jak się dostać do mechanizmu i jak to odblokować?

Pozdrawiam i dzieki z góry !

hipi

Napisano

> Witam!

> Zaciął mi się pas na tylnym siedzeniu, miałem złożone do przewiezienia i nie umiem już z powrotem

> złożyć tego siedzenia bo pas się zablokował...nie da się poluzować bo już bardziej zwinąć się

> nie mógł Jak się dostać do mechanizmu i jak to odblokować?

> Pozdrawiam i dzieki z góry !

> hipi

oparcie nie jest prawidlowo zlozone, musisz kilka razy dobrze przylozyc aby wszystko wrocilo na swoje miejsce a pas sie odblokuje

Napisano

> oparcie nie jest prawidlowo zlozone, musisz kilka razy dobrze przylozyc aby wszystko wrocilo na

> swoje miejsce a pas sie odblokuje

Na tylnych siedzeniach masz chyba tak jak w V50 specjalne oczko które powinno być ciemne jak jest ok złozone jak źle to jest komunikat na wyświetlaczu i oczko jest czerwone ok.gif

Napisano
  • Autor

> oparcie nie jest prawidlowo zlozone, musisz kilka razy dobrze przylozyc aby wszystko wrocilo na

> swoje miejsce a pas sie odblokuje

Sęk w tym ,że siedzenie ciągle jest rozłożone na płasko i przez zacięty pas nie da się go podnieść. Może być źle rozłożone ? To też ma znaczenie?

Napisano

> Sęk w tym ,że siedzenie ciągle jest rozłożone na płasko i przez zacięty pas nie da się go podnieść.

> Może być źle rozłożone ? To też ma znaczenie?

Jak masz czas to wpadnij do KCH to Ci pomoge ok.gif

Napisano

> Sęk w tym ,że siedzenie ciągle jest rozłożone na płasko i przez zacięty pas nie da się go podnieść.

> Może być źle rozłożone ? To też ma znaczenie?

jedyna rada to klucz - poszukaj na dole mocowanie pasa - dostęp jest fatalny ale da radę (wiem bo sam to robiłem dwa razy oink.gif)

jak odkręcisz to stawiesz oparcie i normalnie wyciągasz pas - prawdopodobnie masz urwany taki mały guziczek mna pasie który nie pozwala sie za bardzo schować do zwijacza

są dwa guziczki - mały do blokowania pasa przy składaniu ( i to jego nie masz) i duży przez który nie przechodzi klamra od zapinania

Napisano
  • Autor

> jedyna rada to klucz - poszukaj na dole mocowanie pasa - dostęp jest fatalny ale da radę (wiem bo

> sam to robiłem dwa razy )

> jak odkręcisz to stawiesz oparcie i normalnie wyciągasz pas - prawdopodobnie masz urwany taki mały

> guziczek mna pasie który nie pozwala sie za bardzo schować do zwijacza

> są dwa guziczki - mały do blokowania pasa przy składaniu ( i to jego nie masz) i duży przez który

> nie przechodzi klamra od zapinania

ok.gif dzięki! To będzie to!

Napisano

> dzięki! To będzie to!

jak wymyślisz z czego dorobić ten mały guziczek to daj znać rotfl.gif u mnie brakuje jednego i nie mam natchnienia żeby się za to wziąć hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.