Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lewe tylne koło

Featured Replies

Napisano

Witam, ma pytanie w moim palio koła z tylu wyglądają tak / l tzn lewe tylne kolo jest w bardzo mocnym negatywie, czy to jakaś przypadłość tych aut bo zauważyłm to juz w kilku palio, dodam ze amory z tylu juz chyb słabe są i cos sie delikatnie czasami z tyłu tłucze, czy ktoś może robil u siebie cos takiego??

Napisano

> Witam, ma pytanie w moim palio koła z tylu wyglądają tak / l tzn lewe tylne kolo jest w bardzo

> mocnym negatywie, czy to jakaś przypadłość tych aut bo zauważyłm to juz w kilku palio, dodam

> ze amory z tylu juz chyb słabe są i cos sie delikatnie czasami z tyłu tłucze, czy ktoś może

> robil u siebie cos takiego??

Łożyska wahacza do wymiany , naprawa poprzez wymianę zestawu naprawczego.

jakiś tekst

Napisano

> Łożyska wahacza do wymiany , naprawa poprzez wymianę zestawu naprawczego.

> jakiś tekst

w sumie fajna robota jak sie wymontuje cala belke zawieszenia tylnego, a to tylko 4 sruby i przeowdy hamulcowe oraz recznego linki. Problemem u mnie było odkrecenie stabilizatora bo popekały sruby i trza było drutowac wspawując szpilki w wahacze. Problem miałem tez z wybiciem śruby od łozyska wahacza, ale cieńką tarcza od flexy da się to przeciać pomiędzy wahaczem a mocowaniem w belce i jakoś ludzko rozebrać. Na aucie tego bym raczej nie wymienił jak u mnie było, ale postanowiłem że jak prawa strona padłato zaraz padnie lewa więc wolałem zrobić całość. Wyszły u mnie jeszcze pęknięte sprężyny tyłu i przy okazji pozmieniałem przewody hamulcowe od absu az do kół.

Mi takarobota szykuje się teraz w punto food.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.