Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lampa tylna zewnętrzna. Jaką kupić?

Featured Replies

Napisano

Muszę kupić tylną lampę zewnętrzną. Zbite zostały tylko kolorki, bebechy całe. I nie wiem co kupić. Tzn niby teoretycznie wystarczy sam klosz bez listwy żarówkowej. Ale jak kupię jakiegoś no-name to będzie pasował do tej listwy czy lepiej nie ryzykować? Ktoś kupował i nie miał problemów?

Napisano
  • Autor

NIkt nic nie wie? To może inaczej. Kupilibyście używkę?

Napisano

> NIkt nic nie wie? To może inaczej. Kupilibyście używkę?

tak. Uzywka to dobre wyjscie smile.gif byle oryginał smile.gif

Napisano

> NIkt nic nie wie? To może inaczej. Kupilibyście używkę?

Zdecydowanie oryginalna używka. ok.gif Innym wyjściem jest komplet nowych oryginałów. hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Zdecydowanie oryginalna używka. Innym wyjściem jest komplet nowych oryginałów.

OKEY chyba mnie przekonaliście. Tylko jak sprawdzić czy jest w dobrym stanie a nie usyfiona/poczerniała w środku? hmm.gif Zakładam, ze to raczej niemożliwe o ile poprzednik nie stosował jakiś chińskich wynalazków icon_rolleyes.gif

Napisano

> OKEY chyba mnie przekonaliście. Tylko jak sprawdzić czy jest w dobrym stanie a nie

> usyfiona/poczerniała w środku? Zakładam, ze to raczej niemożliwe o ile poprzednik nie

> stosował jakiś chińskich wynalazków

Może Beast z AK akurat ma coś na stanie, PW zawsze można napisać smile.gif Kiedyś jak kupowałem halogen, to akurat miałem blisko na szrociarnie, gdzie mogłem obczaić towar przed zakupem...

Napisano
  • Autor

o szrociarni nie pomyślałem. Nie pali się (w sensie pożarowym zlosnik.gif ) to jutro obskoczę jakieś szroty. Co do jednego się przekonałem. Tam mają drożej niż na allegro, bo wychodzą założenia, że może komuś nie będzie się chciało "na odległość" to kupi na miejscu oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.