Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przerywana moc ...

Featured Replies

Napisano

Witam podobnie troszkę usterek zostało naprawionych włącznie z wymianą miski olejowej bo ruda ją ostro dopadła, ale mam do was pytanie ostatnio uniaczek na benzynie przy przyśpieszaniu brakuje mu mocy chwilowo tak jakby coś go trzymało nagle wraca i znowu nie ma a na gazie chodzi dobrze co może być objawą, i ewentualnie jak to sprawdzić ??? Czyżby padałą pompa paliwa ??

Napisano

> Witam podobnie troszkę usterek zostało naprawionych włącznie z wymianą miski olejowej bo ruda ją

> ostro dopadła, ale mam do was pytanie ostatnio uniaczek na benzynie przy przyśpieszaniu

> brakuje mu mocy chwilowo tak jakby coś go trzymało nagle wraca i znowu nie ma a na gazie

> chodzi dobrze co może być objawą, i ewentualnie jak to sprawdzić ??? Czyżby padałą pompa

> paliwa ??

borykałem się z podobnym problemem - okazało się że padł silnik krokowy, komputer wykazywał zestyk biegu jałowego.

Jak to sprawdzić? Zobacz czy po przekręceniu kluczyka na zapłon krokowiec się wysuwa - powinien się wysuwać.

Jak tak to spróbuj reset komputera zrobić - odepnij mu zasilanie na ok. 10 minut.

Napisano
  • Autor

> borykałem się z podobnym problemem - okazało się że padł silnik krokowy, komputer wykazywał zestyk

> biegu jałowego.

> Jak to sprawdzić? Zobacz czy po przekręceniu kluczyka na zapłon krokowiec się wysuwa - powinien się

> wysuwać.

> Jak tak to spróbuj reset komputera zrobić - odepnij mu zasilanie na ok. 10 minut.

Reset robiłęm ze 2 razy jak nie z 3 frown.gif

Napisano

Mam podobnie w Jetronicu wink.gif

Tylko objaw taki występuje po wciśnięciu gazu na benzynie...

zamiast od razu ciągnąć najpierw przymula...

ale przestałem się przejmować,bo na gazie jest dobrze...

Napisano
  • Autor

> Mam podobnie w Jetronicu

> Tylko objaw taki występuje po wciśnięciu gazu na benzynie...

> zamiast od razu ciągnąć najpierw przymula...

> ale przestałem się przejmować,bo na gazie jest dobrze...

No widzisz nie przejmujesz się ale u mnie musi być na tip top smile.gif maszynka musi chodzić smile.gif

Napisano

> Witam podobnie troszkę usterek zostało naprawionych włącznie z wymianą miski olejowej bo ruda ją

> ostro dopadła, ale mam do was pytanie ostatnio uniaczek na benzynie przy przyśpieszaniu

> brakuje mu mocy chwilowo tak jakby coś go trzymało nagle wraca i znowu nie ma a na gazie

> chodzi dobrze co może być objawą, i ewentualnie jak to sprawdzić ??? Czyżby padałą pompa

> paliwa ??

przegoń go trochę na samej benzynie,to mu powinno przejść.Tak z 1-2 dni.Syfu i tłuszczu na wtryskiwaczu nałapał i tyle.

Napisano

hm... znajoma w jetronicu ale w 1.4 miała to samo, nie doszliśmy co to, ja bym się nie przejmował

Napisano

Witam To samo mam. Na zimnym silniku jest jeszcze OK . Ale jak złapie temperaturę to koniec jazdy na benzynie , objawy jak piszecie , ja mu gaz a on muli jakby hamował - zostaje tylko gaz .Rozmawiałem z ludzmi ,powiedzieli że

jest to kwestią czujników : sondy lambda,położenia wału, czujników temperatury

itp.czyli wszystkiego co związane jest z ustawianiem - przestawianiem zapłonu w zależności od warunków

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.