Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

lampy przednie w e36

Featured Replies

Napisano

> Moje lampy są popękane w środku i pożółkłe... szukam po allegro oryginałów i ttrafiłem na takie

> coś:

> http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-bmw-3-e36-91-98-soczewki-komplet-i1453711498.html

> jest to coś warte w ogóle? kupić takie dwie nowe czy lepiej szukać używek w dobrym stanie ale

> oryginalnych?

zalozylem takie po dzwonie.. nic zlego nie moge powiedziec, czyli w sumie moge polecic waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> zalozylem takie po dzwonie.. nic zlego nie moge powiedziec, czyli w sumie moge polecic

a masz może fotke auta z przodu jak je włożyłeś? (chodzi mi o to jak wyglądają te lampy w aucie)

Napisano

> a masz może fotke auta z przodu jak je włożyłeś? (chodzi mi o to jak wyglądają te lampy w aucie)

aktualnych nie mam, bo wstyd caly pordzewialy przod pokazywac frown.gif

wykopalem takie zlosnik.gif

1002607pi7.jpg

p1000110ic5.jpg

mg024345tonemappedkm7rz4.jpg

zlosnik.gif

Napisano

> aktualnych nie mam, bo wstyd caly pordzewialy przod pokazywac

A coś popsuł, że cały przód masz pordzewiały?

Napisano

> A coś popsuł, że cały przód masz pordzewiały?

taki blacharz mi po dzwonie auto robil (4 lata temu) ... kiedys zawsze stawalem tak, zeby przod byl widoczny, teraz ukrywam sie jak tylko moge frown.gif

poza tym wolalem kase w ciagu ostatniego roku wlozyc w zawieszenie przednie, tylne, hamulce, tlumik i jakos zawsze wizyte u lakiernika odkladam na pozniej, pozniej, pozniej.... musze w koncu sie za to zabrac blush.gif

Napisano

> taki blacharz mi po dzwonie auto robil (4 lata temu) ... kiedys zawsze stawalem tak, zeby przod byl

> widoczny, teraz ukrywam sie jak tylko moge

Jednak prawdziwe jest powiedzenie, że blachy do BMW to tylko w oryginale...

Napisano

> Jednak prawdziwe jest powiedzenie, że blachy do BMW to tylko w oryginale...

dokladnie.. kupilem nowa, nieoryginalna atrape i ..dupa

szukalem uzywek oryginalnych, ale nigdzie blisko nie bylo, a na odleglosc nie chcialem ryzykowac

Napisano

> Jednak prawdziwe jest powiedzenie, że blachy do BMW to tylko w oryginale...

tu juz nie chodzi o bmw, tylko o jakos zamienikow, niewazne do czego one sa, wszystkie gnija tak samo no.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja odradzam tego typu lampy, szybko zmatowiał klosz i pogorszyło się oświetlenie jezdni, do tego gorzej wyglądały.

Napisano
  • Autor

a nie wie ktoś czy da się gdziekolwiek kupić ten wewnętrzny plastik z lamp do e36 po lifcie? jest to wyciągalne, u mnie niestety przepalone troche i po prostu źle te światła świecą...

Napisano

Jak szukałem dla siebie to się dowiedziałem ,,że można kupić całe klosze razem z tymi plastikami, ale cena zależy od producenta lamp. U mnie były lampy Boscha i klosze tylko w ASO . Cena za 1 większa niż za komplet lamp zamienników.

Napisano

> aktualnych nie mam, bo wstyd caly pordzewialy przod pokazywac

> wykopalem takie

OT: Seryjne sprężyny masz czy jakieś obniżone ? felgi to 16 czy 17 ? grinser006.gif

Napisano

> OT: Seryjne sprężyny masz czy jakieś obniżone ? felgi to 16 czy 17 ?

felgi 16ki, zawieszenie obnizone- takie juz bylo zlosnik.gif

spore problemy w jezdzie, wszystkie lezace policjany trza w poprzek przejezdzac zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.