Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rura wlewu paliwa ... macie jakis patent?

Featured Replies

Napisano

Czy macie patent na wymiane oryginalnej grubej rury idącej do zbiornika paliwa od wlewu? Chciałbym założyć cos innego niż oryginalne bo cena zabija, może macie jakiś patent na zastosowanie rury z innego pojazdu która podpasuje.

Napisano

> Czy macie patent na wymiane oryginalnej grubej rury idącej do zbiornika paliwa od wlewu? Chciałbym

> założyć cos innego niż oryginalne bo cena zabija, może macie jakiś patent na zastosowanie rury

> z innego pojazdu która podpasuje.

a nie lepiej na szrocie kupić za pare zł?

Napisano

> a nie lepiej na szrocie kupić za pare zł?

Nie wim jak u was w miescie ,ale u nas na szrotach ludzie sie znają i wiedzą które czesci w samochodach są najdroższe.Jak mi kiedyś przecieli rurke ,żeby paliwo ukrasc ,to cena na szrocie niewiele różniła sie od nowej ze sklepu.

Ale ..... szukaj

Pzdr.

Napisano
  • Autor

> Nie wim jak u was w miescie ,ale u nas na szrotach ludzie sie znają i wiedzą które czesci w

> samochodach są najdroższe.Jak mi kiedyś przecieli rurke ,żeby paliwo ukrasc ,to cena na

> szrocie niewiele różniła sie od nowej ze sklepu.

> Ale ..... szukaj

> Pzdr.

Właśnie o to chodzi że na szrotach krzyczą za to 120-150zł nowe 180zł a ja szukam poprostu czegoś co się sprawdzi i nie będzie kosztować 1/8 wartości pojazdu 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Właśnie o to chodzi że na szrotach krzyczą za to 120-150zł nowe 180zł a ja szukam poprostu czegoś

> co się sprawdzi i nie będzie kosztować 1/8 wartości pojazdu

jak coś to mam takową jak nie znajdziesz to pisz PRIWA ok.gif

Napisano

> Czy macie patent na wymiane oryginalnej grubej rury idącej do zbiornika paliwa od wlewu? Chciałbym

> założyć cos innego niż oryginalne bo cena zabija, może macie jakiś patent na zastosowanie rury

> z innego pojazdu która podpasuje.

Rura rurą, pewnie problem byłby z przewodami do odpowietrzania baku. Ja kupiłem za 50zł od uzytkownika AK, polecam zrobić Ci to samo wink.gif BTW tez miałeś mine -> klnie.gif jak na stacji paliwo poleciało zamiast do zbiornika to na ziemie?

Napisano
  • Autor

> Rura rurą, pewnie problem byłby z przewodami do odpowietrzania baku. Ja kupiłem za 50zł od

> uzytkownika AK, polecam zrobić Ci to samo BTW tez miałeś mine -> jak na stacji paliwo

> poleciało zamiast do zbiornika to na ziemie?

wlasnie odpowietrzniki sa ok, jutro wybywam na szroty w poszukiwaniu jakiejs rurki z innego wozu, nabytek mam od 2 tygodni i za duzo nim nie jezdzilem bo ma sluzyc jako 2 auto a paliwko spindala na zakretach bo zabezpieczylem to tasma i tylko delikatnie sie saczy przy zakretach...

Napisano
  • Autor

> wlasnie odpowietrzniki sa ok, jutro wybywam na szroty w poszukiwaniu jakiejs rurki z innego wozu,

> nabytek mam od 2 tygodni i za duzo nim nie jezdzilem bo ma sluzyc jako 2 auto a paliwko

> spindala na zakretach bo zabezpieczylem to tasma i tylko delikatnie sie saczy przy

> zakretach...

No i sprawa załatwiona... Potrzebne :

1. Rura 45mm średnicy od tira, kolanko 90' od paliwa koszt 37zł

2. rurka metalowa/aluminiowa do połączenia 2 rur starej z nową

sprawdzone działa smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.