Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Świszczy na trójce

Featured Replies

Napisano

Jestem w trakcie obserwacji i notowania tego co dzieje się z moim nowym misiem (panda-zając skuli koloru 1.1 silnik) i mam zapytanie. Po wrzuceniu trójki dochodzi świszczenie. Im większe obroty, tym większa częstotliwość. Po zdjęciu nogi z gazu ustają, jak również po wrzuceniu wyższego biegu. Na tych samych obrotach na 2 i 4 biegu tego efektu nie ma. Poza tym autko spisuje się nieźle.

pozdrawiam - olo

Napisano

Stawiam na wytarte zęby koła 3-go biegu, tudzież wałek sprzęgłowy.

Olej w skrzyni jest? Jaki?

Napisano
  • Autor

> Stawiam na wytarte zęby koła 3-go biegu, tudzież wałek sprzęgłowy.

> Olej w skrzyni jest? Jaki?

Oprócz tego, że nowy to nie wiem jaki. icon_rolleyes.gif Ale planuję umówić się w przyszłym tygodniu z ASO.

Napisano

> Oprócz tego, że nowy to nie wiem jaki. Ale planuję umówić się w przyszłym tygodniu z ASO.

Tak sugestia - może synchronizator 3-ciego biegu wydaje takie dźwięki? a co do oleju- Większość zaleca pozostanie przy fabrycznej Tuteli

Napisano

> Oprócz tego, że nowy to nie wiem jaki. Ale planuję umówić się w przyszłym tygodniu z ASO.

Bez rozebrania skrzyni się raczej nie obędzie no.gif

Napisano

> Tak sugestia - może synchronizator 3-ciego biegu wydaje takie dźwięki? a co do oleju- Większość

> zaleca pozostanie przy fabrycznej Tuteli

Synchro nie pracuje jak bieg jest już zapięty grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Synchro nie pracuje jak bieg jest już zapięty

Dzięki za odpowiedzi, w poniedziałek umówię sie z ASO.

Napisano
  • Autor

Pan inżynier przejechał się autem z serwisantem. Stwierdzili, że wszystko jest w granicach normy. Przyczyną ciężkiego "wchodzenia" biegów obarczyli zimę i nowiznę skrzyni. Zalecili obserwację. Natomiast załatwiłem inną sprawę - lusterko wsteczne lewe. Ponieważ nawet przy całkowicie odchylonym w lewo i tak widziałem 1/4 samochodu zgłosiłem problem. Pan inżynier zadzwonił do fabryki, omówił problem i zostałem zaproszony ponownie na wymianę lusterka, już z poprawką konstrukcyjną umożliwiającą zwiększenia kąta widzenia. Dogadałem jeszcze montaż tunelu środkowego z gniazdem zapalniczki więc wizyta w ASO nie poszła całkiem na marne

> pozdrawiam - olo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.