Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dajcie wskazówkę cz.2

Featured Replies

Napisano

No i dalej problemy z obrotami silnika na luzie

Mój mechanik ambicjonalnie podszedł do tematu, ale dzisiaj stwierdził, że zaczyna mu brakowac koncepcji. Kilka razy czyścił przepustnicę, wymienił jakis zawór chyba recyrkulacji spalin, sondę lambda i wyregulował i sprawdził pare innych rzeczy itp.

Niemniej jednak zauwazył dziwny objaw - wrócił z jazdy próbnej i próbując po ok. 10 min. uruchomić silnik okazało sie, ze aku padł. Podładował i odpalił silnik, zdarzyło mu się to drugi raz z tymże za pierwszym razem auto odpalał po weekendie po 2 dniach a nie po 10 min.

Czy jak myslicie przyczyną jest aku?

Mnie też zdarzyło sie że musiałem ślubną zawozić do pracy bo po weekendzie w poniedziałek aku był padnięty, ale pomyślałem, ze pewnie zostawiła oświetlenie wnetrza włączone i nie chce sie przyznać.

Czy takie jaja może robić aku, bo po "ocyganieniu" jak to mówił mechanik pewnych parametrów silnik przez pare minut pracuje OK, a potem zaczyna się to samo.

Poradźcie cuś jesli mozecie, bo po kilku latach posiadania 2 pojazdów i z tym związanych przyzwyczajeń jawi się wojna o samochód, mój biedny aven jeżdzi teraz dla dwojga... oslabiony.gif

Napisano

> No i dalej problemy z obrotami silnika na luzie

> Mój mechanik ambicjonalnie podszedł do tematu, ale dzisiaj stwierdził, że zaczyna mu brakowac

> koncepcji. Kilka razy czyścił przepustnicę, wymienił jakis zawór chyba recyrkulacji spalin,

> sondę lambda i wyregulował i sprawdził pare innych rzeczy itp.

> Niemniej jednak zauwazył dziwny objaw - wrócił z jazdy próbnej i próbując po ok. 10 min. uruchomić

> silnik okazało sie, ze aku padł. Podładował i odpalił silnik, zdarzyło mu się to drugi raz z

> tymże za pierwszym razem auto odpalał po weekendie po 2 dniach a nie po 10 min.

> Czy jak myslicie przyczyną jest aku?

> Mnie też zdarzyło sie że musiałem ślubną zawozić do pracy bo po weekendzie w poniedziałek aku był

> padnięty, ale pomyślałem, ze pewnie zostawiła oświetlenie wnetrza włączone i nie chce sie

> przyznać.

> Czy takie jaja może robić aku, bo po "ocyganieniu" jak to mówił mechanik pewnych parametrów silnik

> przez pare minut pracuje OK, a potem zaczyna się to samo.

> Poradźcie cuś jesli mozecie, bo po kilku latach posiadania 2 pojazdów i z tym związanych

> przyzwyczajeń jawi się wojna o samochód, mój biedny aven jeżdzi teraz dla dwojga...

Niech na jakiś czas podepnie jakiś dobry i pewny akus i będzie wiadomo czy to on.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.