Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yamaha XC 300

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś z obecnych użytkuje takie cudo? Proszę o opinie. nie ukrywam , że podoba mi się stylizacja i po jazdach próbnych zdecydowanie najlepiej się porusza. Brałem pod uwagę Hondę Foresight, Malaguti Madison- wsio oczywiście 250 ( na więcej nie mam zezwolenia mojej ślubnej nono.gifwpysk.gifblah.gifzona.gifpanic.giflove_4.gif). Pozdrawiam

Napisano

> Czy ktoś z obecnych użytkuje takie cudo? Proszę o opinie. nie ukrywam , że podoba mi się stylizacja

> i po jazdach próbnych zdecydowanie najlepiej się porusza. Brałem pod uwagę Hondę Foresight,

> Malaguti Madison- wsio oczywiście 250 ( na więcej nie mam zezwolenia mojej ślubnej ).

> Pozdrawiam

Ja mam ale wiele ci nie pomogę wink.gif

kupiłem ja na początku X z przeznaczeniem na dojazdy do pracy w sezonie 2011. mi pasowała ze względu na pozycje "krzesełkową" i wysokie siedzenie (sam mam prawie 185 cm i parę kilo wagi zlosnik.gif)

dobre opinie o tym silniku tez zrobiły swoje ...

i tak stałem się posiadaczem

72041_102588143139912_100001661798064_15203_3195718_n.jpg

po zakupie zrobiłem na ok 20 km i wstawiłem do garażu w celu przygotowania do nowego sezonu - ale życie weryfikuje plany pad.gif

na początku X tez zaczęła się choroba (od rwy kulszowej) ale nie myślałem wtedy że skończę pod nożem (przepuklina dysku - w tym tygodniu idę umówić się z lekarzem na operację) a wszystkie pieniądze przeznaczone na skuter poszły się .. gonić na rehabilitacje, rezonansy i lekarzy frown.gif

do tego doszły jeszcze remonty w domu które zostały zaczęte przed zakupem skuterka a nie dokończone z powodu choroby i ogólna kiszka

i teraz prawdopodobnie zamiast myśleć o drive.gif będę musiał myśleć o sprzedaży beksa.gif

Napisano
  • Autor

Powiedz mi jaki rocznik i przebieg- podoba mi się.

Zdrówka życzę

Napisano

> Powiedz mi jaki rocznik i przebieg - podoba mi się.

> Zdrówka życzę

zobaczę w domu w dokumenty i ci napisze smile.gif

na liczniku chyba coś ok 12 kkm zlosnik.gif nie pamietam dobrze a zobaczyć ciężko bo stoi okryta w garażu

kto wie może nawet i tyle ma hmm.gif na nawet jeżeli więcej to niewiele

wygląda ładnie, data opon produkcji zgadza się z rokiem produkcji, opony chyba kładzione na 1 montaż, tył się kończy, przód jeszcze jak cie mogę smile.gif

i kupiłem ja od gościa zlosnik2.gif z Mińska - więc z Twoich stron

będziesz chciał to mogę podesłać ci foty

Napisano
  • Autor

poproszę te fotki. od kogo kupowałeś ? krajowa? lakier ori?

mam znajomego który lata do włoch po motorki, złożyłem zamówienie ale nie wiadomo czy sie trafi.

gdybyś sprzedawał daj znać.

mam troche okrojony budżet, bo z końcem lutego odchodzę z pracy cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.