Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

odkrecanie/dokręcanie kół

Featured Replies

Napisano

postanowiłem tu napisac bo na HP bez odzewu jakiś tekst

Poszukuje jakiś bliższych informacji o takim" kluczu". Może ktoś z Was będzie miał jakies bliższe namiary??

Napisano

> postanowiłem tu napisac bo na HP bez odzewu jakiś tekst

> Poszukuje jakiś bliższych informacji o takim" kluczu". Może ktoś z Was będzie miał jakies bliższe

> namiary??

Jeżeli o tym mowa to to nazywa sie klucz planetarny i ma przełożenie 1:58 i nie potrzebujesz żadnych przedłużek itd , niestety średnio nadaje sie do zakręcania bo można urwać szpilki. Liczę że pomogłem

Napisano

> Jeżeli o tym mowa to to nazywa sie klucz planetarny i ma przełożenie 1:58 i nie potrzebujesz

> żadnych przedłużek itd ,

Mam taki klucz i powiem jedno - SUPER rzecz , alusy w ciezarowce , kola przy naczepie itp przetestowane.Ja za swoj dalem ok 160 PLN gdzies u goscia ktory handlowal cb radiami , pokrowcami itp.

Ale odkrecenie to nic w porownaniu z zapieczona felga na blizniaku frown.gif a na to sposobu oprocz mlota , lewarka i jezdzenia na z poluzowanymi srubami po parkingu nie znam frown.gif

Pozdrawiam

tomek

Napisano

> Mam taki klucz i powiem jedno - SUPER rzecz , alusy w ciezarowce , kola przy naczepie itp

> przetestowane.Ja za swoj dalem ok 160 PLN gdzies u goscia ktory handlowal cb radiami ,

> pokrowcami itp.

> Ale odkrecenie to nic w porownaniu z zapieczona felga na blizniaku a na to sposobu oprocz mlota ,

> lewarka i jezdzenia na z poluzowanymi srubami po parkingu nie znam

> Pozdrawiam

> tomek

Tak to już jest jak się ma alusy na bliźniaku zeby.GIF

Napisano

> Mam taki klucz i powiem jedno - SUPER rzecz , alusy w ciezarowce , kola przy naczepie itp

> przetestowane.Ja za swoj dalem ok 160 PLN gdzies u goscia ktory handlowal cb radiami ,

> pokrowcami itp.

> Ale odkrecenie to nic w porownaniu z zapieczona felga na blizniaku a na to sposobu oprocz mlota ,

> lewarka i jezdzenia na z poluzowanymi srubami po parkingu nie znam

> Pozdrawiam

> tomek

Pracując na serwisie pokazano mi, że bardzo ważne jest gdzie uderzasz. Trzeba celować w sam brzeg opony, w bieżnik. Wtedy koło ze spokojem zbijesz po trzech uderzeniach. W miękki bok można naparzać i naparzać bez efektu wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.