Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejna zagadka mojej instalacji

Featured Replies

Napisano

Moja instalacja to chyba jakiś składak confused.gif Na początku zdecydowałem się na BRC light. Teraz, po wymianie wtryskiwaczy z Zavoli na BRC niejako zbliżyłem się do Sequent24, mam mieć jeszcze tylko ten "gorszy" komputer i brak czujnika temperatury cieczy w reduktorze. Czujnika temperatury rzeczywiście brak ale w kwestii komputera coś mi nie gra. Otóż ten mój ma jedynie jakąś naklejkę z numerami homologacji i oznaczenie FLY SF. O co tu chodzi?

Napisano

Komputer mam ten sam. Tylko zmieniali firmware. Nie wiem czy coś robili z czujnikiem temperatury ale w tej chwili przełączanie na gaz jest całkowicie przewidywalne. Czyli na zimnym w zależności od temperatury zewnętrznej, na ciepłym kilka sekund po włączeniu silnika.

Napisano
  • Autor

> Komputer mam ten sam. Tylko zmieniali firmware. Nie wiem czy coś robili z czujnikiem temperatury

> ale w tej chwili przełączanie na gaz jest całkowicie przewidywalne. Czyli na zimnym w

> zależności od temperatury zewnętrznej, na ciepłym kilka sekund po włączeniu silnika.

No to może i taki komputer miał być. Co do przełączania to nie mogę narzekać, obecnie jest z tym bardzo dobrze ale ostatecznie wypowiem się za parę dni, jak dłużej potestuję zamontowane podgrzewacze listw wtryskowych palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.