Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Megane I ustawienie górnego mocowania kolumny PcPhersona

Featured Replies

Napisano

Na poczatek przywitam się jako nowy użytkownik tego kącika - do tej pory udzielałem się na kąciku Fiata Punto, a teraz doszła do kolekcji Renia.

Przygoda zaczęła sie od pęknietego springa (i to tak paskudnie że przepruło oponę po długości - dobrze, że wolno jechałem).

Mam pytanie - w którą stronę montować górną poduszke amora - tam jest taki dings z oczkiem - jak na foto - obie strony tym dingsem do wewnetrznej strony pojazdu, do zewnątrz, symetrycznie w którąś stronę, czy to obojętne. Nie przyjrzałem się jak to było przed demontażem (sprawdziłem tylko stroną kierowcy - była na zewnatrz).

284769891-mocowanie.jpeg

post-58938-143525119121_thumb.jpeg

Napisano

zaglądałem do książki i tam nic nie ma o dingsie

jedyna rzeczą na która trzeba zwrócić uwagę to jest prawidłowe zamocowanie poduszki w górnym mocowaniu kolumny

284770885-megi.jpg

a czy przy montażu kolumny w całość ze sprężyna ta poduszka nie ustawi się sama w prawidłowa pozycje hmm.gif

284770931-megi2.jpg

Napisano

> zaglądałem do książki i tam nic nie ma o dingsie

> jedyna rzeczą na która trzeba zwrócić uwagę to jest prawidłowe zamocowanie poduszki w górnym

> mocowaniu kolumny

> a czy przy montażu kolumny w całość ze sprężyna ta poduszka nie ustawi się sama w prawidłowa

> pozycje

Napisano
  • Autor

> a czy przy montażu kolumny w całość ze sprężyna ta poduszka nie ustawi się sama w prawidłowa pozycje

a dziękuję za tą sugestię - nie pomyślałem o tym, w zasadzie to na łożysku bedzie się kręcić cała góra - ale przyjrzę się ok.gif20.GIF

pytam bo np w Puncie I w 1 stronę montuje sie dla wersji z wspomaganiem, a w 2 strone dla wersji bez

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.