Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zamiana zegarów w uno 1.0.i 97r

Featured Replies

Napisano

Mam zegary w swoim uniaku bez licznika dobowego i bez wzkaznika temperatury ze skalą i strzałką a chcę wymienić na taki z licznikiem dobowym i i wskaźnikiem ze skalą i strzałką też od uniaka.Czy jest taka możliwość a jeśli tak to czy trzeba coś przy tym przerabiać?

Napisano

> Mam zegary w swoim uniaku bez licznika dobowego i bez wzkaznika temperatury ze skalą i strzałką a

> chcę wymienić na taki z licznikiem dobowym i i wskaźnikiem ze skalą i strzałką też od

> uniaka.Czy jest taka możliwość a jeśli tak to czy trzeba coś przy tym przerabiać?

kupujesz licznik ze wskazówką, wsadzasz, podłączasz kostki i tyle ale żeby wskaźnik działał musisz zamienić czujnik który jest wkręcony z tyłu głowicy po lewej stronie patrząc na silnik. taki z jednym kabelkiem i czarnym plastikiem, kupujesz czujnik z czerwonym plastikiem, zamieniasz i sobie już działa smile.gif

Napisano

> Mam zegary w swoim uniaku bez licznika dobowego i bez wzkaznika temperatury ze skalą i strzałką a

> chcę wymienić na taki z licznikiem dobowym i i wskaźnikiem ze skalą i strzałką też od

> uniaka.Czy jest taka możliwość a jeśli tak to czy trzeba coś przy tym przerabiać?

oczywiście, że jest taka możliwość.

Zegary pasują zamiennie - lecz żeby w tym przypadku działał wskaźnik temperatury należy wymienić również czujnik temperatury znajdujący się w głowicy na taki, który przystosowany jest do wskazówki - z tego co pamiętam to z czerwonym kołnierzykiem.

Napisano

Nie dawno wymieniłem czujnik. Trzeba kupić z czerwonym plastikiem, kupiłem najpierw zły na klucz 14 podajże, a potem cudem znalazłem na alledrogo czujnik do poloneza na klucz 16 i pasuje jak ulał. NP TUTAJ ale tylko i wyłącznie z czerwonym plastikiem. Pozdrawiam

Napisano

Czy zegary od sieny 1.6 będzie pasować do uno?? tzn. wskazówka od temp. i obrotomierz??

Napisano

tak, czasami będzie trzeba tylko przelutować rezonator kwarcowy w obrotku, no i kable trzeba zamienić, reszta o tutaj smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.