Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lusertko mi ukradli..

Featured Replies

Napisano

Jakis gn...j skroil mi dziś lusterko. Mialem wersje elektryczną i podgrzewaną. Na allegro jest spory wybór - ale piszą ze tylko oelektrycznych a nic o podgrzewaniu nie ma. Jak to było z tymi wersjami - czy jak jest elektryczne to jest tez podgrzewane? Musze kupić również bebechy bo mi ułamali plastiki.

Sąsiadowi co ma Bravo tez próbowali ukraść - ale im pękło

Napisano

> - czy jak jest elektryczne to jest tez podgrzewane?

Tak, ja się z inną wersją nie spotkałem w BBM zlosnik.gif

Napisano

> Jakis gn...j skroil mi dziś lusterko. Mialem wersje elektryczną i podgrzewaną. Na allegro jest

> spory wybór - ale piszą ze tylko oelektrycznych a nic o podgrzewaniu nie ma. Jak to było z

> tymi wersjami - czy jak jest elektryczne to jest tez podgrzewane? Musze kupić również bebechy

> bo mi ułamali plastiki.

> Sąsiadowi co ma Bravo tez próbowali ukraść - ale im pękło

Mi też zwinęli jakiś rok temu. Przy okazji wymieniłem całe lusterko na wersję nieangielską, gdyż poprzedni właściciel chyba nie wiedział co kupuje...

Napisano

Nie. Jak jest elektryczne to wcale nie musi byc podgrzewane.

Ale bez problemu kupisz tzw wklad - czyli lusterko z takim przyklejonym z tylu czarnym plastikiem, ktory wciska sie w obudowe.

Jak bedziesz kupowal wklad - mozesz kupic podgrzewany lub nie.

Napisano
  • Autor

Co mnie tylko dziwi - co za idioci ryzykują dla tych paru złotych wyrywanie lusterek z 11 letniego auta? Przeciez taki wklad kosztuje 20-30 PLN (podgrzewany 40) - paser kupi od nich kradziony pewnie za 10PLN. A wiecej przy tym szkód narobią - połamali mi plastiki w srodku - na szczescie jakoś skleiłem

Myslałem ze BBM ów nikt już nie okrada - moje auto często stało otwrte pod blokiem, raz miałem przez całą noc otwartą szybą (zapomniałem zamknąć) i nic. A tu nagle taki mały szok yikes.gif

Napisano

A to juz zupelnie inne zagadnienie i komus normalnemu trudno jest uwierzyc po co niszczyc cudza wlasnosc.

Poza tym tzw. mlodziez mogla sie dobrze bawic i ot tak zniszczyc.

Napisano
  • Autor

Wg mnie to nie byla zabawa - tylko kradziez na zamowienie - tak jak pisałem - sasiadowi co ma bravo tez wyciegneli - na ale ze pękło to przeszli do mojego auta

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.