Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie do elektrików

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanie bo nie mogę dojść do tego na schemacie... W wiązce silnikowej z 1.1 mam przewód który idzie do czujnika temperatury cieczy chłodzącej na głowicy (obok rozrządu), prawdopodobnie mi się gdzieś przetarł po drodze i nie chce całej wiązki rozpruwać żeby sprawdzić gdzie więc puściłbym najchętniej nowy. Tylko pytanie - czy on idzie do kostki łączącej wiązkę silnikową z wiązką samochodu?? Bo znalazłem przy niej przewód o takim właśnie kolorze (zielono-biały). confused.gif

Napisano

Ale czujnik temperatury cieczy jest nie od strony rozrzadu tylko jak sie otworzy maske to po prawej strony pod kolektorem ssącym co nie

może ci chodzi o jakis inny czujnik ??

Napisano

> Ale czujnik temperatury cieczy jest nie od strony rozrzadu tylko jak sie otworzy maske to po prawej

> strony pod kolektorem ssącym co nie

> może ci chodzi o jakis inny czujnik ??

Może jemu chodzi i kabelek kontrolki

Napisano
  • Autor

Ja mam wskaźnik temperatury na desce i wiem że kiedyś zaczął mi świrować - tzn skakała wskazówka jak wściekła, na chwile pokazywała normalnie, znowu skakała i tak na zmiane. Miałem naderwany przewód do tego czujnika właśnie na głowicy koło rozrządu i potem było wszystko ok, więc to napewno ten. Ja mam silnik 1.2 8v z punto1, a wcześniej miałem 1.1 SPI serie z CCS, wiem że w SC 1.1 temperatura była na ssącym, ale ja mam właśnie tam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.