Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Powitac chcialem

Featured Replies

Napisano

Dzis okolo 16.30 stalem sie posiadaczem bzyczka o wdziecznej nazwie Zipp - Quantum zlosnik.gif . Rocznik 2006 (zakupiony w polsce) z przebiegiem 13397km. Niedawno wymieniany (ponoc niewiem.gif) wal z tlokiem i pierscieniami. Niewiem jak to powinno jezdzic ale jak na moj pierwszy kontakt fajnie sie jezdzi drive.gif. Wyglada jak ten ze zdjecia ikonka_photo2.gif(narazie nie mam jak zrobic bo stoi w salonie w mieskaniu hehe.gif, ufff... jak dobrze ze to parter faint.gif). Wygladana to ze wiekszych przgod bokser.gif nie mial, bo plastiki cale i tylko nieznaczne rysy na obudowie.

Skuter ogolnie bardzo duzy (prawie 100kg icon_eek.gif) ale taki mial byc ok.gifbo od czasu do czasu bede jezdzil w dwie osoby z moja mulher.gif. Jakie macie rady dla poczatkujacego? old.gif

63748507_1-Zdjecie-Sprzedam-Skuter-Zipp-Quantum-za-male-pieniadze-.jpg

Napisano

> Dzis okolo 16.30 stalem sie posiadaczem bzyczka o wdziecznej nazwie Zipp - Quantum . Rocznik 2006

Gratuluję brawo.gif

> Jakie macie rady dla poczatkujacego?

Pozbyć się tego, kupić większy zlosnik.gif

Napisano

czesc kiedys mielismy cos takiego w firmie.. oj nie wspominam go milo, ale powodzenia i miej oczy dookoła głowy ok.gifpalacz.gif

Napisano

> sa wieksze? (50 oczywiscie)

City jest pewn ie wiekszy. ok.gif

spfoto25823sm0.jpg

Napisano

> City jest pewn ie wiekszy.

jest wiekszy, people tez jest calkiem spory - do tego spore kolka lepej daja rade na dziurach wink.gif

Napisano

> sa wieksze? (50 oczywiscie)

oczywiście są większe niż 50 zlosnik.gif

Napisano

> chyba quanum to najwieksza 50, przynajmniej mi sie tak wydaje

Ale są większe pojemności smile.gif Co po wielkości skutera jak silnika brak?

Napisano
  • Autor

> Ale są większe pojemności Co po wielkości skutera jak silnika brak?

zby pryzwyczaic sie do wiekszych 2 kolek i po malu zaczac robic prawko (ale ciii bo sie kobieta dowie shhh.gif)

acha wlasnie wrocilem po malej wycieczce raptem pare km wokol "trzepaka" i nie powiem fajnie sie jedzie, skuter stabilny dobrze jedzie po nierownoscich (duzy rozstaw kol) zadowolony jestem jak narazie zlosnik.gif

Napisano

> zby pryzwyczaic sie do wiekszych 2 kolek i po malu zaczac robic prawko (ale ciii bo sie kobieta

> dowie )

> acha wlasnie wrocilem po malej wycieczce raptem pare km wokol "trzepaka" i nie powiem fajnie sie

> jedzie, skuter stabilny dobrze jedzie po nierownoscich (duzy rozstaw kol) zadowolony jestem

> jak narazie

Powiem tak: sens zaczynania od mniejszej pojemności jest jak najbardziej ale za małą pojemność można uznać coś w okolicach 250cm3. Podejrzewam, że szybko Ci się znudzi bo ja zrobiłem tak samo i wiem jak to jest. Ale jest też wielki plus takiego rozwiązania- ewentualna wywrotka, która i tak Ci się przydarzy nie spowoduje płaczu za sprzętem hehe.gif

Napisano
  • Autor

pewnie masz racje waytogo.gif

chociaz od momentu kiedy pierwsz raz wsiadlem na tego olbrzyma (wczesniej przymierzalem tylek do marketowych chinczykow) polubilem go i tak czy sia bedzie mi go szkoda przy jakiejs przygodzie

Napisano

rada na początek, wyreguluj sobie dobrze gaźnik... kolega niedawno kupił i pali mu taki 4-5 litrów na setkę smile.gif

poza tym spokojnie zaczynać...

ps. mój jest szybszy ;p;p (sorki, ale to zawsze dopiszę)...

Napisano
  • Autor

> rada na początek, wyreguluj sobie dobrze gaźnik... kolega niedawno kupił i pali mu taki 4-5 litrów

> na setkę

> poza tym spokojnie zaczynać...

> ps. mój jest szybszy ;p;p (sorki, ale to zawsze dopiszę)...

A co masz ze tak zapytam?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.