Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczki...

Featured Replies

Napisano

No i wczoraj Meganna zawiodła mnie po raz pierwszy. Miałem szybki kurs Białystok-Warszawa-Białystok, pogoda każdy wie jaka, deszcz, śnieg i wszystko inne co chlapie na szybę, a tu ni z tego ni z owego przestają działać wycieraczki (obwodnica Radzymina, robi się ciemno - pełny serwis), poklikałem dzwigienką i tak od niechcenia jeszcze kilka razy machneły. Zdjęłem prawą wycieraczkę, ręka za szybę i wycieranie przez otwarte okno. Zajechałem na stacją, przegląd bezpieczników, silnik nie jest gorący, przekaźniki klikają, wszystko wydaje się OK. Pan ze stacji powiedział, że dalej jest jakiś mechanik a więc w drogę. Ruszyłem a wycieraczki śmigają aż miło. Podjechałem jeszcze trochę i to samo. Dowlokłem się do Marek, znalazłem jakiegoś majstra i prawie siłą zmusiłem go aby wyjął silnik wycieraczek. Okazało się, że masowanie silnika jest zrobione tak delikatnie, że połączenie zaśniedziało i efekt wiadomy. W taki sposób straciłem ok 3 godzin na naprawę takiej głupoty. Jednym słowem małe rozczarowanie, silnik firmy Valeo ale konstrukcyjnie to zabawki z Tesco są porządniej zbudowane. Auto jest z 2001 roku.

Napisano

no ta ja dziś miałem odwrotnie frown.gif w peugeocie partnerze

szybki kurs w-wa-opole-w-wa

śnieg pada jak cholera crazy.gif raz wycieram raz spryskuję i jakoś jadę waytogo.gif

przed częstochową chcę wyłączyć a tu pupa.gif

chodzą na ciągłym nawet po wyjęciu kluczyków ze stacyjki hmm.gif, zjechałem na stację żeby wyjąć bezpiecznik i zobaczyć o co chodzi

ale niestety w instrukcji inny schemat niż te co u mnie

no to krzyczę przez CB o serwis Peugeota?

podprowadził mnie jakiś gość co sam jechał na przegląd

a panowie w serwise ASO, znaleźli bezpiecznik (pod maską), który wyjeli, dali do łapki i powiedzieli że to przekaźnik na BSI i że to duzo roboty a oni tu oczywiscie "zarobieni śą" i jak będępotrzebował to mogę sobie wsadzić ten bezpiecznik i będą działay (tylko szkoda że ciągłym, bo przewywanych nie było)

wyjechałem zniesmaczony w drogę, zostało mi jeszcze 500 km ale bez wycieraczek w taka pogode crazy.gif

pomyślałem chwile, w jakiejś wiosce kupiłem 2m kabla nozyk , włącznik do lampki i izolację, taki zestaw "Mały A. Słodowy" - ogladało się kiedyś - A co!

rozebrałem bezpiecznik, do blaszek przymocowałem kabelki, po drugiej stronie załozyłem włącznik. zainstalowałem zestaw w skrzynce bezpiecznikowej, kabelek do auta i sam juz zdalnie mogłem sobie włączać te wycieraczki

no i jakos udało mi się dojechać do Opola i wrócić do domu, upierdliwe jest takie pstrykanie włączniczkiem, ale skuteczne ok.gif

Panom z ASO w częstochowie dziekuje za pomoc i mówię że mogą mnie pocałować pupa.gif

zobaczymy w poniedziałek co powiedzą panowie z ASO do którego drive.gif naszymi Peugeotami

a mi na dziś starczy wrazen i zaraz ide spać bo wyjechałem o 4.45 z domu a wrociłem przed 17.00

Napisano

> pomyślałem chwile, w jakiejś wiosce kupiłem 2m kabla nozyk ,

> włącznik do lampki i izolację, taki zestaw "Mały A. Słodowy" - ogladało się kiedyś - A co!

Gratulacje pomyslu claps.gifok.gif

Napisano

> Gratulacje pomyslu

POTRZEBA MATKA WYNALAZKU !

tak mówią madrzy ludzie,i chyba cos w tym jest bo tak jechac 500km bez wycieraczek lub z właczonymi na ciagłym to raczej mozna pad.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.