Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problemy z układem kierwoniczym

Featured Replies

Napisano

Witam

sorki że ponawiam wątek z innego forum, ale tam coś słabo to idzie - jedna osoba ledwo zainteresowana, a auta podobne.

Mam problem z układem kierowniczym w punto, a dokładniej z jego przycinaniem się/blokowaniem podczas próby zakręcania - auto bez wspomagania.

Proszę o zerknięcie tutaj: http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=284834135&an=0&page=0#Post284834135 i jakieś ewentualne porady, Was tu dużo i zawsze jest dużo porad dlatego duplikuje wątek.

Z góry dzięki - mam nadzieje że żaden mod przez chwile choć się nie doczepi za duplikacje wink.gif

Napisano

> Witam

> sorki że ponawiam wątek z innego forum, ale tam coś słabo to idzie - jedna osoba ledwo

> zainteresowana, a auta podobne.

> Mam problem z układem kierowniczym w punto, a dokładniej z jego przycinaniem się/blokowaniem

> podczas próby zakręcania - auto bez wspomagania.

> Proszę o zerknięcie tutaj:

> http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=284834135&an=0&page=0#Post284834135

> i jakieś ewentualne porady, Was tu dużo i zawsze jest dużo porad dlatego duplikuje wątek.

> Z góry dzięki - mam nadzieje że żaden mod przez chwile choć się nie doczepi za duplikacje

dostałeś już odpowiedz -maglownica- przerabiałem to samo w uno takie same objawy były- bym polecał szybką wymianę bo jak z takim sprzętem bedziesz jeżdził to co zrobisz jak w pewnym momencie kierownicą bedziesz mógł krećic w kółko a auto nie bedzie reagowało?

Napisano

ja miałem własnie takie opory przy skrecaniu jak przezwycieżyłem je to tak strzelało - okazało ze że mechanizm rożnicowy w skrzyni posypał sie !! tylko wymiana skrzyni na "nowa" (używaną), ze starej wysypały sie jakies trybiki smile.gif tyle w tym temacie smile.gif ale u mnie opór był tylko podczas jazdy w miejscu było wszystko OK !!

Napisano
  • Autor

> dostałeś już odpowiedz -maglownica- przerabiałem to samo w uno takie same objawy były- bym polecał

> szybką wymianę bo jak z takim sprzętem bedziesz jeżdził to co zrobisz jak w pewnym momencie

> kierownicą bedziesz mógł krećic w kółko a auto nie bedzie reagowało?

No właśnie już wiem - dzięki za pomoce - mod może zamknąć temat - wystarczy jeden tam wink.gif

Właśnie się boje blokady albo jeżeli to możliwe co piszesz to chyba jeszcze gorsze...

Dziś żona dostała zakaz jazdy i szukam magla zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> ja miałem własnie takie opory przy skrecaniu jak przezwycieżyłem je to tak strzelało - okazało ze

> że mechanizm rożnicowy w skrzyni posypał sie !! tylko wymiana skrzyni na "nowa" (używaną), ze

> starej wysypały sie jakies trybiki tyle w tym temacie ale u mnie opór był tylko podczas

> jazdy w miejscu było wszystko OK !!

Nie to u mnie nie strzela po prostu jest pewien opór do momentu przekręcenia kierownicy.

Jutro chyba skocze tym na jakieś szarpaki czy coś podobno że powinno wyjść to na badaniu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.