Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vectra B i korozja

Featured Replies

Napisano

witajcie

czy w któryś rocznikach poprawili coś z blachą? Sąsiad uparł się na vectrę B ma do wydania 12tyś, ja mu odradzam bo wszystkie egzemplarze jakie widziałem były poważnie skorodowane już. Ale z drugiej strony nie widziałem, nowszego niż 98 rok więc może się coś poprawiło?

Napisano

> witajcie

> czy w któryś rocznikach poprawili coś z blachą? Sąsiad uparł się na vectrę B ma do wydania 12tyś,

> ja mu odradzam bo wszystkie egzemplarze jakie widziałem były poważnie skorodowane już. Ale z

> drugiej strony nie widziałem, nowszego niż 98 rok więc może się coś poprawiło?

Jak sie uparl to niech bierze, z doswiadczenia powiem Ci, nie wtracaj sie.

Napisano
  • Autor

> Jak sie uparl to niech bierze, z doswiadczenia powiem Ci, nie wtracaj sie.

ale ja będę to potem serwisował i korozję usuwał smile.gif

Napisano

> ale ja będę to potem serwisował i korozję usuwał

Ale to nie Twoje auto wiec czym sie martwisz zlosnik.gif Ogolnie oduczylem sie doradzac w zakupie komukolwiek, oprocz mojej zony.

Napisano
  • Autor

> Ale to nie Twoje auto wiec czym sie martwisz Ogolnie oduczylem sie doradzac w zakupie komukolwiek,

> oprocz mojej zony.

niby tak, ale jak ktoś mnie pyta o zdanie a ja mam ugruntowaną opinię to czasami chciałbym wiedzieć czy ma ona podstawy czy nie? Tak jak pisałem wcześniej oglądałem tylko starsze egzemplarze a tutaj jest opcja wersji po liftingu.

Napisano

> witajcie

> czy w któryś rocznikach poprawili coś z blachą? Sąsiad uparł się na vectrę B ma do wydania 12tyś,

> ja mu odradzam bo wszystkie egzemplarze jakie widziałem były poważnie skorodowane już. Ale z

> drugiej strony nie widziałem, nowszego niż 98 rok więc może się coś poprawiło?

Podobno po lifcie jest dużo lepiej. Mam Vectrę z 2000 roku i ślady korozji są ale jak na samochód, w którym nikt do tej pory się tym nie zajmował to jest całkiem dobrze. A mając do wydania 12 tys to powinno się znaleźć całkiem dobrą. Ja próbując sprzedać moją obecną byłem skłonny oddać ją za 7tys i bez skutku blush.gif

Napisano

> Podobno po lifcie jest dużo lepiej. Mam Vectrę z 2000 roku i ślady korozji są ale jak na samochód,

> w którym nikt do tej pory się tym nie zajmował to jest całkiem dobrze. A mając do wydania 12

> tys to powinno się znaleźć całkiem dobrą. Ja próbując sprzedać moją obecną byłem skłonny oddać

> ją za 7tys i bez skutku

Witam

U mnie rocznik 2001 są tylko odrobiny rdzy ale to raczej od odprysków z przodu na masce. Jedynie po tej zimie na drzwiach pojawił się około 1 cm rudej. Tyle ze auto w większości garażowane, spód i progi zabezpieczane prawie co roku.

pozdrawiam

Wojtek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.