Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BARDZO PROSZĘ O POMOC!!

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich na forum. Bardzo bym prosił o radę. Niedawno odziedziczyłem po mojej babci fiata Uno 1.0 45km 1994. Samochód ma przebieg 35000 i jest praktycznie nówka, dla przykłady wentylator w silniku jest jeszcze żółty a amortyzatory czerwone. Oczywiście całe 17 lat stoi w garażu. Nie wiem za bardzo co mam zrobić z tym samochodem, ponieważ nie chce sprzedawać go za cenę 2-3 tyś, bo to jest w końcu nowy samochód, a za taka cenę mogę kupić jedynie rower wink.gif. Natomiast nie chce tez żeby ten samochód stał cały czas w garażu bo trochę zajmuje mi miejsce. Może ktoś ma dla mnie jakąś cenna rade co mogę zrobić, lub znajdzie się ktoś kto rozważy zakup za rozsądna cenę dla obydwu stron. Dziękuję z góry i pozdrawiam.

Dla chętnych mogę oczywiście przesłać zdjęcia na maila.

Napisano

A cóż tu można poradzić?

- poczytać faq;

- wystawić zadbane Uno na sprzedaż ("cena do uzgodnienia") w kilku miejscach, najwięcej w lokalnych portalach i prasie;

- zrobić kilka fotek dla zainteresowanych;

mnie się wydaje, że to logiczne... zlosnik.gif

Napisano

> Witam wszystkich na forum. Bardzo bym prosił o radę. Niedawno odziedziczyłem po mojej babci fiata

> Uno 1.0 45km 1994. Samochód ma przebieg 35000 i jest praktycznie nówka, dla przykłady

> wentylator w silniku jest jeszcze żółty a amortyzatory czerwone. Oczywiście całe 17 lat stoi w

> garażu. Nie wiem za bardzo co mam zrobić z tym samochodem, ponieważ nie chce sprzedawać go za

> cenę 2-3 tyś, bo to jest w końcu nowy samochód, a za taka cenę mogę kupić jedynie rower .

> Natomiast nie chce tez żeby ten samochód stał cały czas w garażu bo trochę zajmuje mi miejsce.

> Może ktoś ma dla mnie jakąś cenna rade co mogę zrobić, lub znajdzie się ktoś kto rozważy zakup

> za rozsądna cenę dla obydwu stron. Dziękuję z góry i pozdrawiam.

> Dla chętnych mogę oczywiście przesłać zdjęcia na maila.

Muszę cię rozczarować bo twoje uno to dalej małolitrażowy, tani samochód dla mas, który ma..17lat. Nie licz na to że ktoś ci da za niego 7tys. bo ma super blachę. Ma bo to akurat wyjątek, ale za te 7tysi mozna kupić np. cokolwiek innego niemieckiego z tego rocznika i też bedzie miało dobrą blachę+więcej bajerów, komfort jazdy itp. Mimo to życzę ci aby ten pojazd trafił do jakiegoś unomaniaka, który wyłoży na niego kasę.

Napisano

powiem Ci co ja bym zrobił mając taki samochód...

JEŹDZIŁ!!!

ale przedtem zabezpieczył smile.gif

Wątpię, żebyś wziął za niego odpowiednią kasę...

p.s

uzupełnij profil zeby.GIF

Napisano

> Witam wszystkich na forum. Bardzo bym prosił o radę. Niedawno odziedziczyłem po mojej babci fiata

> Uno 1.0 45km 1994. Samochód ma przebieg 35000 i jest praktycznie nówka, dla przykłady

> wentylator w silniku jest jeszcze żółty a amortyzatory czerwone. Oczywiście całe 17 lat stoi w

> garażu. Nie wiem za bardzo co mam zrobić z tym samochodem, ponieważ nie chce sprzedawać go za

> cenę 2-3 tyś, bo to jest w końcu nowy samochód, a za taka cenę mogę kupić jedynie rower .

> Natomiast nie chce tez żeby ten samochód stał cały czas w garażu bo trochę zajmuje mi miejsce.

> Może ktoś ma dla mnie jakąś cenna rade co mogę zrobić, lub znajdzie się ktoś kto rozważy zakup

> za rozsądna cenę dla obydwu stron.

Mnie się wydaje, że wszystko co sprzedajemy jest tyle warte ile możemy za to dostać. Samochód który stoi 17 lat aż tak wiele wart nie jest nawet jeżeli ładnie wygląda. Nie jeżdżąc ,mechanizmy nie były smarowane więc można się spodziewać sporej korozji w niektórych miejscach.

ja miałbym opory w takiej sytuacji

Napisano

1. Na początku zapraszam do zapoznania się z panującymi tu ZASADAMI

2. Caps Lock jest niepotrzebny.

3. Wygląda to na ofertę sprzedaży, a od takich postów jest giełda.

4. Zamykam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.