Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyniki sprzedazowe Chevroleta w Polsce w I kwartal 2011

Featured Replies

Napisano

Witam,

Przesylam info odnosnie bardzo obiecujacych wynikach sprzedazy Chevroleta w Polsce. Nie wiem jak to mozliwe , ale podobno o cuda latwiej w tym kraju:)

W pierwszym kwartale 2011 roku Chevrolet zanotował na polskim rynku sprzedaż na poziomie 2223 sztuk. Jest to wzrost o 25 proc. (447 szt.) w stosunku do analogicznego okresu w ubiegłym roku (1776 szt.).

Najpopularniejszym modelem w gamie jest Aveo w sprzedaży marki w Polsce (wzrost o 19 proc. w porównaniu do pierwszego kwartału 2010 roku). Kolejne miejsca zajmują modele: Spark (19 proc. sprzedaży) oraz Cruze (16 proc. sprzedaży). Chevrolet Spark, konkurujący w segmencie najmniejszych samochodów, podwoił swoją sprzedaż (108 proc.) w pierwszych 3 miesiącach roku w stosunku do tego samego okresu rok wcześniej, zaś sprzedaż Cruzeâa wzrosła o 88 proc.

Silną pozycją w gamie Chevroleta jest model Aveo, który tradycyjnie cieszy się popularnością. Jednakże wzrost sprzedaży całej marki wynika przede wszystkim z dobrego przyjęcia przez rynek modeli nowej generacji, takich ja Spark czy Cruzeâ â powiedział Andrzej Żelazny, dyrektor generalny Chevrolet Poland. - Wierzymy, że wprowadzenie kolejnych nowości oraz właśnie ogłoszona atrakcyjna oferta pozwoli na kontynuację tego trendu â podsumowuje A. Żelazny.

Z dniem 1 kwietnia Chevrolet ogłosił ceny i promocje na samochody z roku produkcyjnego 2011. Ceny Sparka zaczynają się od 27 990 zł, a Aveo można kupić od 28 990 zł. Ceny właśnie wprowadzonego na rynek rodzinnego Orlando zaczynają się od 59 990 zł, a nową Captivę można nabyć od 89 990 zł.

W 2011 r. Chevrolet wprowadza na polski rynek siedem nowości: vana Orlando, SUVa Captivę, nowego Aveo w wersji pięcio- i czterodrzwiowej, Cruzea w wersji pięciodrzwiowej oraz sportowe Camaro w wersjach coupe i kabriolet.

Pozdrawiam

Arek Epica LMV 09 W-wa

Napisano

Bedzie camaro yay.gif Poza moim zasiegiem finansowym, ale fajnie, ze sie pojawi.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A ja nadal jeżdżę daewoo lanosem i te rewelacje średnio mnie interesują zlosnik.gif

Pozdrawiam

Napisano

> A ja nadal jeżdżę daewoo lanosem i te rewelacje średnio mnie interesują

> Pozdrawiam

Przykro mi, z tego powodu. Ale i tak ci zycze wesołych świąt. 270751858-jezyk.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

> i ja tez

A ja już im pomogłem w IV kwartale 2010 grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.