Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z centralnym

Featured Replies

Napisano

Dałem też na MK ale może tutaj ktoś pomoże

Zauważyłem mały defekt centralnego, może ktoś powie o co chodzi. Przestał mi zamykać drzwi kierowcy z pilota. Pozostałe 3 drzwi działają. Jak przekręcę kluczykiem w zamku to zamknie mi tylko drzwi kierowcy. A wcześniej zamykał wszystkie . Skutek jest taki, że pilotem zamykam 3 drzwi a z klucza kierowcy .

Samochód Seat Cordoba 2004 r. Obsługa centralnego z pilota dodana jako funkcja alarmu zakładanego w salonie przy kupnie. W standardzie central dział z kluczyka w zamku. Od czego zacząć szukanie, co może być problemem ?

Napisano

jak otworzysz drzwi kierowcy to światło w kabinie się zapala??

Napisano
  • Autor

> jak otworzysz drzwi kierowcy to światło w kabinie się zapala??

tak, na MK nie naprowadzili na jakis mikrowłącznik w zamku. icon_rolleyes.gif

Napisano

> tak, na MK nie naprowadzili na jakis mikrowłącznik w zamku.

i to raczej bedzie on, jak się okazuje dość felerny element i co najgorsze nie ma zamiennika, ktory idealnie pasuje:/

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Po zwaleniu tapicerki drzwi okazało się, że siłownik centralnego zamka wisiał na jednej śrubie (druga się "odnitowała") i w związku z tym latał na boki. To spowodowało uszkodzenie zatrzsku plastikowego, elementu odpowiedzialnego za przeniesienie ruchu siłownika na zamek (po prostu odpadł smile.gif ). Po poskładaniu wszystkiego do kupy za pomocą:

- kleju zywicznego (zamocowanie odnitowanej śruby)

- 2 wkrętów do konstrukcji gipsowo-kartonowych (wzmocnienie wklejonej odnitowanej śruby)

- nagwintowaniu jednego pręta i zastapienie uszkodzonego zatrzasku plastikowego, nakrętką z podkładką

centralny zamek w drzwiach kierowcy ożył yay.gifyaya.gifIThankYou.gif

przy okazji zobaczyłem jakie głośniki są w standardzie .... i .... facepalm%5B1%5D.gif. Trzeba pomysleć o wymianie. Co proponujecie w dobrej relacji cena/jakość. Bez żadnych wzmacniaczy, skrzyń basowych i innych takich. Mają grac tylko pod radiem, które dopiero kupię bo to co mam ledwo żyje rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.