Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CB gdzie się zmieści?

Featured Replies

Napisano

No i stoję przed dylematem gdzie to ustrojstwo zamontować. Astra III. Najbardziej pasiłoby w miejscu gdzie jest popielniczka w dolnej części kokpitu. Ale czy zmieści się tam mały Prezydent Harry II?

Jak sobie poradziliście? Bo niemiaszki chyba zapomniały ze cb w PL to podstawowe narzędzie kierowcy frown.gif.

Napisano
  • Autor

> http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=283045742&page=0&fpart=1&vc=1

Chyba za wygodne to nie jest.. glowe wkładasz pod podłokietnik w czasie jazdy zeby kanał zmienić? Jakoś nie wyobrazam sobie tego zamontowanego w aucie. Mógłbyś fotke zrobić?

A pewnie przy okazji jednak jest widoczne, czego chciałbym uniknąć.

Napisano

> Chyba za wygodne to nie jest.. glowe wkładasz pod podłokietnik w czasie jazdy zeby kanał zmienić?

Tragedi nie ma ... nie wystarczy reke odpowiednio przekrzywic. zmiana kanalu i strojenie robie bez patrzenia ... na czuja grinser006.gif choc tak czesto nie zmieniam z 9 skromny.gif

> Jakoś nie wyobrazam sobie tego zamontowanego w aucie. Mógłbyś fotke zrobić?

Ciezko bedzie bo nie mam aparatu teraz a z telefonu mam 1mpx grinser006.gif

> A pewnie przy okazji jednak jest widoczne, czego chciałbym uniknąć.

nie to bylo priorytetem tez nie lubie miec na wierzchu... wycielem w podlokietniku dziurke i chowam gruche wink.gif

Napisano

- popiołka,

- podsufitka za lampkami

Czekam na wizualizację zlosnik.gif

Napisano

> No i stoję przed dylematem gdzie to ustrojstwo zamontować. Astra III. Najbardziej pasiłoby w

> miejscu gdzie jest popielniczka w dolnej części kokpitu. Ale czy zmieści się tam mały

> Prezydent Harry II?

Idealnie pasuje. Da się założyć tak, że się normalnie klapkę zamyka jak się radia nie używa ok.gif Oczywiście bez odpinania mikrofonu zlosnik.gif

> Jak sobie poradziliście? Bo niemiaszki chyba zapomniały ze cb w PL to podstawowe narzędzie kierowcy

Ja mam Herberta ładnie zamontowanego w desce pod sterownikiem świateł choć wszyscy mówili, że takiego radia w Astrze się upchnąć nigdzie nie da grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Idealnie pasuje. Da się założyć tak, że się normalnie klapkę zamyka jak się radia nie używa

> Oczywiście bez odpinania mikrofonu

> Ja mam Herberta ładnie zamontowanego w desce pod sterownikiem świateł choć wszyscy mówili, że

> takiego radia w Astrze się upchnąć nigdzie nie da

A nie wiesz przypadkiem, czy wtyk antenowy nie musi być kątowy?

Napisano

> A nie wiesz przypadkiem, czy wtyk antenowy nie musi być kątowy?

Antenowy nie wiem, nie wiem ile tam miejsca jest. Rozmawiałem o tym z firmą, do której w Lublinie kieruje klientów ASO Opet/Chevrolet jak chcą radio założyć. Powiedzieli, że wkładają tam właśnie Uniden/Harry/Johnny w zależności od tego co klient sobie kupi. Gabaryty mają podobne i dobrze pasuje ok.gif Ale mojego Herbatnika nie chcieli się podjąć grinser006.gif

Mikrofonowy na pewno musi być kątowy jak chcesz klapkę zamykać.

Jak antenowy też to też chyba nie problem, kilka zł taki wtyk kosztuje ok.gif Ja u siebie kątowy założyłem waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.