Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dol w MPI powiedzial papa?

Featured Replies

Napisano

co robic? jechalem sobie spokojnie az tu nagle silnik stracil moc i zaczal wydawac dziwne stuki. nierowno pracuje. dojechalem do domu i glowkuje co dalej? Gore mam od 1.2 deczko dlubnieta teraz co zrobic z tym dolem? wstawiac od 1.1? co bym musial zmienic w osprzecie jeszcze zeby ozenic go z 1.2? POMOCY!!

Napisano

> co robic? jechalem sobie spokojnie az tu nagle silnik stracil moc i zaczal wydawac dziwne stuki.

> nierowno pracuje. dojechalem do domu i glowkuje co dalej? Gore mam od 1.2 deczko dlubnieta

> teraz co zrobic z tym dolem? wstawiac od 1.1? co bym musial zmienic w osprzecie jeszcze zeby

> ozenic go z 1.2? POMOCY!!

A skąd wiesz, że to dół?

Napisano
  • Autor

> A skąd wiesz, że to dół?

gora byla dopiero co robiona, od razu ja wykluczylem. nie wiem oczywiscie tego na sto procent. a dzwiek jest taki jak by panewki stukaly. oczywiscie przy niczym sie nie upieram.

Napisano

> gora byla dopiero co robiona, od razu ja wykluczylem. nie wiem oczywiscie tego na sto procent. a

> dzwiek jest taki jak by panewki stukaly. oczywiscie przy niczym sie nie upieram.

Ja tego nie widzę i nie słyszę ale jak coś jest dopiero co robione to może wyjść jakiś babol.... ale przecież bez "namacania" się tego stwierdzić nie da.

Napisano
  • Autor

> Ja tego nie widzę i nie słyszę ale jak coś jest dopiero co robione to może wyjść jakiś babol....

> ale przecież bez "namacania" się tego stwierdzić nie da.

glowica byla planowana gdyz wydmuchalo uszczelke pod glowica. sam nie wiem co to moze byc. ale jesli to dol to co robic dalej? nie chcialbym tez za duzo inwestowac. z tego co widze na centogieldzie chlopaki maja silniki 1.2 od 400 do 700 zeta to jest jeszcze do przelkniecia. tylko co jeszcze do tego bede potrzebowal?

Napisano

> glowica byla planowana gdyz wydmuchalo uszczelke pod glowica. sam nie wiem co to moze byc. ale

> jesli to dol to co robic dalej? nie chcialbym tez za duzo inwestowac. z tego co widze na

> centogieldzie chlopaki maja silniki 1.2 od 400 do 700 zeta to jest jeszcze do przelkniecia.

> tylko co jeszcze do tego bede potrzebowal?

Nie chcę Cię w błąd wprowadzić ale z tego co ja wiem... to nic nie potrzebujesz. Po prostu zamieniasz dół i tyle...

Napisano
  • Autor

> Nie chcę Cię w błąd wprowadzić ale z tego co ja wiem... to nic nie potrzebujesz. Po prostu

> zamieniasz dół i tyle...

moze ktos jeszcze dorzuci swoje 3gr? crazy.gif

Napisano

> moze ktos jeszcze dorzuci swoje 3gr?

wejdz w FAQ, zobacz co jest potrzebne do swapa z 1.1 na 1.2, odejmij od tego, to co masz i wyjdzie Ci, co potrzebujesz. na moje oko sam dol...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.