Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralny

Featured Replies

Napisano

Powiem mi ktos koledzy gdzie w sc jest schowana centralka od tego zwyklego centralnego z kluczyka bo chce sobie wsadzic z pilota zdalny chcial bym wywalic tamta i sobie pociagnac zasilanie a mam to wszystko tam wygluszeniem zawalone nie chce mi sie targac szukac jak by ktos naprowadzil to bym tylko 1 miejsce targal clown.gif

Napisano

> Powiem mi ktos koledzy gdzie w sc jest schowana centralka od tego zwyklego centralnego z kluczyka

> bo chce sobie wsadzic z pilota zdalny chcial bym wywalic tamta i sobie pociagnac zasilanie a

> mam to wszystko tam wygluszeniem zawalone nie chce mi sie targac szukac jak by ktos

> naprowadzil to bym tylko 1 miejsce targal

w okolicy kolumnny kierowniczej, od dołu, wsadź łeb na wysokości pedałów i zobaczysz żółty przekaźnik zamocowany na takiej blaszce/ kątowniku.... o ile ten centralny jest oryginalny smile.gif

Napisano
  • Autor

> w okolicy kolumnny kierowniczej, od dołu, wsadź łeb na wysokości pedałów i zobaczysz żółty

> przekaźnik zamocowany na takiej blaszce/ kątowniku.... o ile ten centralny jest oryginalny

znalazlem teraz pytanie czy z tej wtyczki co mi szla do tej kostki moge sobie + i - pociagnac do centralki nowej ? czy sa jakies przeciw wskazania nie zbijac sie laikiem jestem zlosnik.gif

Napisano

> znalazlem teraz pytanie czy z tej wtyczki co mi szla do tej kostki moge sobie + i - pociagnac do

> centralki nowej ? czy sa jakies przeciw wskazania nie zbijac sie laikiem jestem

mozesz pociagnac z niej + i -

Napisano
  • Autor

Hmm dziwny ten silownik tak schowany zadnych srubek nie widze zeby go wyciagnac boje_sie.gif

Napisano

> Hmm dziwny ten silownik tak schowany zadnych srubek nie widze zeby go wyciagnac

moze pokrywa jest na zatrzaski a w środku sa śrubki, strzelam teraz ale rozejrzyj sie za czymś takim

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.