Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mazda 323F 1.5 2 gen

Featured Replies

Napisano

Jak to się ogólnie sprawuje, jak się gazuje i czy zawieszenie się za mocno nie sypie?

Napisano

Lubią z czasem żreć olej. Jeździ się fajnie, autko całkiem wytrzymałe. Gaz znoszą dobrze, zalecana jest sekwencja. Auto ma problemy z korozją (jak każdy japoniec z wczesnych lat 90), ceny części blacharskich dosyć wysokie.

Napisano
  • Autor

Do wożenia pupy do pracy i po bułki byś kupił? Czy bez sensu, bo eksploatacja jest jednak kosztowna?

Napisano

Miałem takie cudo z 1.8. Sprzedałem bo trzeba było budę reanimować, potem żałowałem. Fajnie się to prowadziło, jak dla mnie rewelacyjne fotele. Kupiłbym jeszcze raz ale v6.

Przez 60kkm wymieniłem komplet łączników. Raz auto zastrajkowało na drodze. Pasek rozrządu się zerwał. Na szczęście motor bezkolizyjne, nowy pasek i jazda.

Napisano

moge potwierdzic, na codzien auto ok, rdza ja lubi (ranty drzwi, progi, nadkola, srubki, zawieszenie) ale zdazaja sie egz lepiej zachowane , nawet bez rdzy

jak pierscionki ok to silnik pojezdzi jak sie trafia zajechane to 2 l na 1000 oleju to bedzie normalka wink.gif

zawieszenie dosc glosne, czesci w zawieszeniu stosunkowo tanie

blacharka, lampy, zderzaki drogie

mialem 1.8 jezdzilo to znosnie , mocy troche brakowalo. spalanie w cyklu mieszanym 8 ltr pb, lpg 9,5

zawieszenie dosc miekkie i wysokie jak ktos lubi szybciej pojezdzic po zakretach sie nie nadaje.

jesli przyszloby mi do glowy kupowac jeszcze raz to raczej bym o v6 gt myslal lub o nowszej 323f ale raczej mi to do glowy nie przyjdzie.

aha , znajomy ma 323f 1.5 95 rok bez rdzy do sprzedania , silnik zdrowy, oleju nie bierze, nie kopci, wyposazenie troche biedne ale cena bedzie niska

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.