Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyswietlacz centralny cruze i moje wrazenia

Featured Replies

Napisano

Siedzialem dzis w wersji LS+ i wersji LT. Czym sie roznia te wyswietlacze poza wielkoscia? Szczerze to ten mniejszy wyglada tandetnie. Wersja golas bez materialu na desce tez wyglada tandetnie. Cala reszta jest ok IMO duzo lepsze materialy w MY2011 porownaniu do debiutu wtedy bylem zniesmaczony. To chyba byl 2009? hmm.gif

Ladny dzwiek tego ustrojstwa od pasow. Swiatla tylne wlaczyly sie same po otwarciu bagaznika claps.gif poczulem sie przez chwile jak w Ameryce grinser006.gif

Czy on ma aktywne zaglowki? Nie bylo na stanie z pakietem premium a chcialem takiego pomacac.

Teraz minusy:

Brak podswietlenia lustera w podsufitce. Kiepska skora na kierownicy. Ciezko dzialajace pokretlo regulacji wysokosci fotela. Siedzenia w ceedzie sa lepsze 270751858-jezyk.gif Szczerze to kusi mnie ten diesel.

Promocje na poziomie - 10k.

EDIT: Rzecz totalnie nie do zaakceptowania. Gdzie sa uchwyty na siatke w bagazniku? Odkad mam takie nie wyobrazam sobie samochodu bez nich. Mzoe hb bedzie je mial hmm.gif

Napisano

> Siedzialem dzis w wersji LS+ i wersji LT. Czym sie roznia te wyswietlacze poza wielkoscia? Szczerze

> to ten mniejszy wyglada tandetnie.

W LS+ Premium jest duży ok.gif

> Wersja golas bez materialu na desce tez wyglada tandetnie.

Si

> Cala reszta jest ok IMO duzo lepsze materialy w MY2011 porownaniu do debiutu wtedy bylem

> zniesmaczony.

Dokładnie. Oglądałem niedawno takiego w wersji Base sick.gif

> Czy on ma aktywne zaglowki?

Chyba nie

> Nie bylo na stanie z pakietem premium a chcialem takiego pomacac.

A co konkretnie cię interesuje?

Napisano

Nie oczekujesz za dużo od samochodu zaprojektowanego jako "entry level"? Jak chcesz lepsze wykończenie i wiecej bajer, to GM ma markę Opel a potem Cadillac. Chevrolet to marka masowa - tania i nie mozna oczekiwać wykończenia jak w Rolls-Royce.

Napisano
  • Autor

> Nie oczekujesz za dużo od samochodu zaprojektowanego jako "entry level"? Jak chcesz lepsze

> wykończenie i wiecej bajer, to GM ma markę Opel a potem Cadillac. Chevrolet to marka masowa -

> tania i nie mozna oczekiwać wykończenia jak w Rolls-Royce.

Dlaczego? Moj ceed ma aktywne zaglowki + podswietlenie lusterek a to ta sama klasa hmm.gif Przyznaje sie, ze tych lampek to sie czepiam ale brak aktywnych zaglowkow hmm.gif Przeciez to juz powoli standard w EU. Poprawili i to bardzo materialy we wnetrzu to duzy plus. Jakby jeszcze dali silnik 1.4T to juz bedzie full wypas.

Cadillaca to cos malo widuje w USA hmm.gif Musze poszukac wyniow sprzedazy.

Napisano

> Nie oczekujesz za dużo od samochodu zaprojektowanego jako "entry level"? Jak chcesz lepsze

> wykończenie i wiecej bajer, to GM ma markę Opel a potem Cadillac. Chevrolet to marka masowa -

> tania i nie mozna oczekiwać wykończenia jak w Rolls-Royce.

dokladnie, ja mam swoje LS+Premium i naprawde sie ciesze. Jak kiedys bede mial 40k PLN wiecej to moze kupie cos lepszego, ale za 63000 nie znalazlem innego nowego rodzinnego auta z 163KM i 360Nm

Napisano
  • Autor

> W LS+ Premium jest duży

I co on ma? To, ze wiecej wyswietla to wiem ale co wiecej? Nie chcial mi w salonie wlaczyc kara.gif

> Dokładnie. Oglądałem niedawno takiego w wersji Base

Ale cena dobra grinser006.gif

> Chyba nie

> A co konkretnie cię interesuje?

No co on ma a czego nie ma. zlosnik.gif Masz jakas liste oprocz tego ogolnikowego stwierdzenia w katalogu?

Podswietlenie lusterek? Uchwyty na siatke? Czy wlacza sie oswietlenie wnetrza po otwarciu z pilota? Czujnik spryskiwacza?

A ta nawiagacja to jaka? Oplowska? 4500 to spora doplata. Szkoda, ze nie ma jakiegos zintegrowanego tom toma jak w fiacie.

Duzy plus za podlokietnik o niebo lepszy od tego w cedzie.

No i Orlando zlosnik.gif Jakby tylko lepsze silniki beznynowe tam wsadzic food.gif Ale u nas to diesele Panie zlosnik.gif

Napisano

> I co on ma? To, ze wiecej wyswietla to wiem ale co wiecej?

Zależy co właczysz grinser006.gif Menu ustawień samochodu, stacje radiowe, temp. i godzina, listę utworów

Nie wiem co wyświetla mały więc nie będę wyliczał wszystkiego grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Zależy co właczysz Menu ustawień samochodu, stacje radiowe, temp. i godzina, listę utworów

> Nie wiem co wyświetla mały więc nie będę wyliczał wszystkiego

Jeszcze ciut edytowalem zlosnik.gif

Napisano

> Ale cena dobra

Chodziło mi o Base z pierwszego wypustu 270751858-jezyk.gif

> No co on ma a czego nie ma. Masz jakas liste oprocz tego ogolnikowego stwierdzenia w katalogu?

Nie

> Podswietlenie lusterek?

Nie

> Uchwyty na siatke?

Jeden w bagażniku

> Czy wlacza sie oswietlenie wnetrza po otwarciu z pilota?

Tak. W ogóle można sobie sporo poustawiać {oświetlenie zewn., otwieranie drzwi itp prze kompa}

> Czujnik spryskiwacza?

Chyba nie

> A ta nawiagacja to jaka? Oplowska? 4500 to spora doplata.

Wydaje mi się, że Opel

> Duzy plus za podlokietnik o niebo lepszy od tego w cedzie.

I USB w środku ok.gif

Napisano

Zapytaj GMa dlaczego uznał ze bez aktywnych polglowkow i podswietlanych lusterek do malowania sie ich samochód będzie konkurencyjny.

Kia jest znana z tego ze daje wiecej niż konkurencja za te same pieniądze. Takze w dziedzinie gwarancji. Wiec trudno sie dziwić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.