Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

juz kiedys pytalem... atrapa przednia

Featured Replies

Napisano

Nie moge juz patrzec na moj przod... (dzwon zaraz po kupnie + 'polecany' lakiernik = masakryczna rdza frown.gif ). Wiec w nadchodzacym tygodniu jade do lakiernika na ogledziny...

Pytanie czy sa jakies przeciwwskazania w sprawie grilla po lifcie? hmm.gif O tym, ze przy sprzedazy ludzie beda krzywo na to patrzec sie nie martwie, bo jak bede sprzedawal to poinformuje o dzwonie waytogo.gif

Przypomnijcie tez czy moge rozgladac sie za uzywkami od wszystkich wersji nadwozia? cfaniaczek.gifzlosnik.gif

Wstepnie chce kupic uzywke, ale obawiam sie, ze moze to graniczyc z cudem i moze sie skonczyc na kupnie nowego zamiennika frown.giffrown.gif

Napisano

> Nie moge juz patrzec na moj przod... (dzwon zaraz po kupnie + 'polecany' lakiernik = masakryczna

> rdza ). Wiec w nadchodzacym tygodniu jade do lakiernika na ogledziny...

> Pytanie czy sa jakies przeciwwskazania w sprawie grilla po lifcie? O tym, ze przy sprzedazy ludzie

> beda krzywo na to patrzec sie nie martwie, bo jak bede sprzedawal to poinformuje o dzwonie

> Przypomnijcie tez czy moge rozgladac sie za uzywkami od wszystkich wersji nadwozia?

> Wstepnie chce kupic uzywke, ale obawiam sie, ze moze to graniczyc z cudem i moze sie skonczyc na

> kupnie nowego zamiennika

a so to sa model beemfu ? :D Bo trochę nie poinformowałeś w tym wątku więc w sumie osobiscie pomyślałem o E34 zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a so to sa model beemfu ? :D Bo trochę nie poinformowałeś w tym wątku więc w sumie osobiscie

> pomyślałem o E34

specjalnie nie pisalem, myslalem, ze wszyscy wiedza czym jezdze krolik.gif

e36 qp zlosnik.gif

Napisano

ztcw to mozesz kupic atrape przed i po lifcie - bez roznicy. Atrapa do wszystkich wersji nadwoziowych jest taka sama (sprawdzilem w ETK dla pewnosci przed chwila).

Ciezko bedzie igla uzywke znalezc, zawsze mozesz kupic w ASO nowa - ja kupowalem do siebie (pod spryski, cena prawie taka sama jak bez) - 400zł z lekką górką wyszło - ale ja ponoc jestem screwy.gif

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano

> Ciezko bedzie igla uzywke znalezc, zawsze mozesz kupic w ASO nowa - ja kupowalem do siebie (pod

> spryski, cena prawie taka sama jak bez) - 400zł z lekką górką wyszło - ale ja ponoc jestem

Ty? Nie żartuj!

Ja za ponad 500 PLN kupiłem nówkę kierownicę do e-34, bo mi się stara nie podobała... mlot.gif

Napisano

> Ciezko bedzie igla uzywke znalezc, zawsze mozesz kupic w ASO nowa - ja kupowalem do siebie (pod spryski, cena prawie taka sama jak bez) - 400zł z lekką górką wyszło - ale ja ponoc jestem

Powiedz ile Cie wyszło w sumie montaż sprysków ? I skąd wziąłeś pojemnik , manetke itd. ?

Napisano
  • Autor

> ztcw to mozesz kupic atrape przed i po lifcie - bez roznicy. Atrapa do wszystkich wersji

> nadwoziowych jest taka sama (sprawdzilem w ETK dla pewnosci przed chwila).

dzieki waytogo.gif

> Ciezko bedzie igla uzywke znalezc, zawsze mozesz kupic w ASO nowa - ja kupowalem do siebie (pod

> spryski, cena prawie taka sama jak bez) - 400zł z lekką górką wyszło - ale ja ponoc jestem

nowego oryginalu na pewno nie bede kupowal zlosnik.gif

podejrzewam, ze moze stanac na nowym zamienniku... zobaczymy jeszcze co lakiernik powie na ten temat, nie znam goscia wink.gif

Napisano

> Ty? Nie żartuj!

> Ja za ponad 500 PLN kupiłem nówkę kierownicę do e-34, bo mi się stara nie podobała...

waytogo.gif widze ze tez jestes screwy.gifrotfl.gifrotfl.gif

przebijam: zakladajac zdesie z m-paka (tylko tego brakowalo do full m-paka - tak wyszlo z fabryki) - na srubki spinki i duperele poplunalem na ~500zl w ASO boje_sie.gifscrewy.gif270635636-JUMP2.gif

Napisano

> Powiedz ile Cie wyszło w sumie montaż sprysków ?

Ciezko powiedziec w sumie, bo kupowalem na raty, co sie udalo znalezc, ale liczac atrape (bez malowania) ok. 800-1k PLN - niestety towar trudnodostepny i drogi

> I skąd wziąłeś pojemnik , manetke itd. ?

Allegro.pl, ale nie mam manetki (nie udalo mi sie znalezc takiej, ktora obslugiwala spryski i tylna wycieraczke).

Mam ori:

- atrape,

- spryski i teleskopy (uwazaj, bo 99% cieknie, jeden teleskop kupowalem nowy w ASO, bo ciekl - chyba ~150zł/szt)

- weze

- zbiornik z pompka

- instalacje elektyczna robilem sam

Napisano
  • Autor

> widze ze tez jestes

> przebijam: zakladajac zdesie z m-paka (tylko tego brakowalo do full m-paka - tak wyszlo z fabryki)

> - na srubki spinki i duperele poplunalem na ~500zl w ASO

ja do najdrozszych zakupow zaliczam kabelki do halogenow biglaugh.gifzlosnik.gif cos ponad 60zl za 4 cienkie kabelki

Napisano

> dzieki

> nowego oryginalu na pewno nie bede kupowal

> podejrzewam, ze moze stanac na nowym zamienniku... zobaczymy jeszcze co lakiernik powie na ten

> temat, nie znam goscia

nie radze - wiekszosc za cholere nie pasuje, a wszystkie na potege rdzewieja (mnie od razu lakiernik powiedzial, ze na zamienniku by nie chcial robic) - ja nawet nie myslalem o zamienniku, choc szukalem pod spryski i przez kilka miechow nic ladnego nie znalazlem

Napisano
  • Autor

> nie radze - wiekszosc za cholere nie pasuje, a wszystkie na potege rdzewieja (mnie od razu

> lakiernik powiedzial, ze na zamienniku by nie chcial robic) - ja nawet nie myslalem o

> zamienniku, choc szukalem pod spryski i przez kilka miechow nic ladnego nie znalazlem

ten co teraz mam pordzewialy jest zamiennikiem... ruda zaczela wychodzic po 2 latach, w przyszlym roku mam zamiar sprzedac, wiec teoretycznie wystarczy biglaugh.gifzlosnik.gif - tym bardziej, ze a) chce to w miare szybko zrobic, bo nie moge na przod patrzec b) na nowy oryginal mnie nie stac c) wysylkowo raczej uzywki nie chce kupowac

Napisano

> ten co teraz mam pordzewialy jest zamiennikiem... ruda zaczela wychodzic po 2 latach, w przyszlym

> roku mam zamiar sprzedac, wiec teoretycznie wystarczy - tym bardziej, ze a) chce to w miare

> szybko zrobic, bo nie moge na przod patrzec b) na nowy oryginal mnie nie stac c) wysylkowo

> raczej uzywki nie chce kupowac

c) - ryzykowne, ja mialem 50/50 - dwie rzeczy zgodne z opisem, dwie nie, wiec odradzam w zasadzie, chyba ze szukasz rarytasu (ja tak mialem)

Napisano

to podlaczam sie do zabrawy w ASO wink.gif hehe

kluczyk orginal - 130funtow

organicznik drzwi - 25

poduszki na omorki tyl - 50

czapka M z daszkiem wink.gif - jakos 20

bryloczek M - 25

gumka na silnik smile.gif -5 :D hehe

i jeszcze pare dupsikow wink.gif hehe

a najlepsze jest ze ogranicznik drzwi kosztuje na ebay okolo 15funtow orginal a 25 w aso nowy smile.gif to sa jaja smile.gif

z ostatnich zakupow to przelacznik swiatel bez regulacji wysokosci swiatel (xenon) bo moj ma reg. ktora nie dziala bo przeprogramowalem go na xenon wink.gif i denerwowalo mnie ze mam pokretlo ktore nie dziala smile.gif

I musze powiedziec ze sporo czesci oplaca sie kupowac w aso biorac pod uwage ze sa niewiele drozsze od zamiennikow a o niebo lepsze wink.gif

Napisano

O widzisz, to ja proszę popielniczkę tył, lewa strona do M5 E39 zlosnik.gif Ile to będzie kosztować niewiem.gif

Napisano

> O widzisz, to ja proszę popielniczkę tył, lewa strona do M5 E39 Ile to będzie kosztować

nie wiem :D sprawdz w ASO wink.gif ja waslnie jade odebrac ta gume z walu zaraz za silnikiem.

part no: 1 229 754 cena (107funtow)

Napisano

> nie wiem :D sprawdz w ASO ja waslnie jade odebrac ta gume z walu zaraz za silnikiem.

> part no: 1 229 754 cena (107funtow)

Kupiłem już 2 i rozebrałem na części, żeby złożyć jedną, taką jak potrzebuję zlosnik.gif

Napisano

> Kupiłem już 2 i rozebrałem na części, żeby złożyć jedną, taką jak potrzebuję

to ladnie pelen progres smile.gif

u mnie w piatek trzynastego zaczelo sie slizgac sprzeglo frown.gif chyba bedzie mnie czekac wymiana sick.gif

Napisano
  • Autor

> ztcw to mozesz kupic atrape przed i po lifcie - bez roznicy. Atrapa do wszystkich wersji

> nadwoziowych jest taka sama (sprawdzilem w ETK dla pewnosci przed chwila).

w koncu dalem rade podjechac do lakiernika zlosnik.gif

400zl za lakierowanie atrapy i jej zamontowanie

atrapa moja, z uzywka oryginalna bedzie raczej ciezko, wiec pewnie padnie na zamiennik, na rok powinno styknac wink.gif

tylko 400 to chyba za duzo za cos takiego? hmm.gif

Napisano

Z dojazdem na podkarpacie wyjdzie Ci tyle samo biglaugh.gif 300 zł za element + dojazd i powrót około 100 zł = 400 zł biglaugh.gif

Zapraszamy skromny.gif

Napisano
  • Autor

> Z dojazdem na podkarpacie wyjdzie Ci tyle samo 300 zł za element + dojazd i powrót około 100 zł =

> 400 zł

> Zapraszamy

100zl trasa w dwie strony? hehe.gif strasznie tanie paliwo tam macie hehe.gifzlosnik.gif

400zl za lakierowanie i zalozenie atrapy wydaje mi sie troche duzo, bo jeszcze trzeba zdobyc ta atrape wink.gif

ale chyba i tak przy tej opcji zostane, nie ma u nas wielu lakiernikow, a ten ponoc profi hmm.gifniewiem.gif

Napisano

Tym bardziej zapraszamy, jak zostawisz kilka stówek na napoje chłodzące, to mój region będzie bogatszy waytogo.gif Paliwo Ci wlejemy od sąsiadów, będzie dobrze biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.