Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diagnoza potrzebna

Featured Replies

Napisano

Cze. Kręcę kierą na parkingu i słyszę głośne basowe skrzypienie, warczenie, trzeszczenie niewiem.gif. W trybie City występuje, kręce w obu kierunkach, przy szybszej jeździe nie zaobserwowałem. Ostatnio zauważyłem że czasem na wstecznym i niskich obrotach cóś rezonuje, bije. Jakieś pomysły - z góry dzięki. PZDRW!

Napisano

> Cze. Kręcę kierą na parkingu i słyszę głośne basowe skrzypienie, warczenie, trzeszczenie . W

> trybie City występuje, kręce w obu kierunkach, przy szybszej jeździe nie zaobserwowałem.

Prawdopodobnie łożyska kolumn mcphersona ok.gif

> Ostatnio zauważyłem że czasem na wstecznym i niskich obrotach cóś rezonuje, bije.

niewiem.gif!

Napisano
  • Autor

> Prawdopodobnie łożyska kolumn mcphersona

> !

To by mogło być bo w zimie strasznie sie zawiecha tłukła na wysokich garbach - teraz jest dużo ciszej ale jednak.

Napisano

Auto jeszcze na gwarancji?

Napisano
  • Autor

> Auto jeszcze na gwarancji?

Jasne. Akurat przegląd się zbliża to pół auta wymienią bo pedał sprzęgła piszczy i strzela jakby kleił się do pedału hamulca smile.gif

Napisano

> Jasne. Akurat przegląd się zbliża to pół auta wymienią bo pedał sprzęgła piszczy i strzela jakby

> kleił się do pedału hamulca

No to powinni Ci wymienić te łożyska bez problemu ok.gif

Inna sprawa, że chwile po wymianie będzie dokładnie to samo zlosnik.gif

Napisano

> No to powinni Ci wymienić te łożyska bez problemu

> Inna sprawa, że chwile po wymianie będzie dokładnie to samo

nie przesadzaj, ja dopiero wczoraj usłyszałem jakis dziwne trzaski podczas kręcenia kierownicą, wcześniej tego nie miałem, a to już ponad 50 tysl przebiegu. Jak raz na 50 tys. to mogę to wymienić, szkoda że już po gw. Na razie i tak poczekam aż to będzie wyraźniejsze, żeby w serwisie usłyszeli zlosnik.gif

Ile powinno kosztować zrobienie tego?

Napisano

> nie przesadzaj, ja dopiero wczoraj usłyszałem jakis dziwne trzaski podczas kręcenia kierownicą,

> wcześniej tego nie miałem, a to już ponad 50 tysl przebiegu. Jak raz na 50 tys. to mogę to

> wymienić, szkoda że już po gw. Na razie i tak poczekam aż to będzie wyraźniejsze, żeby w

> serwisie usłyszeli

> Ile powinno kosztować zrobienie tego?

Nie mam pojęcia, należę do tych szczęśliwców którzy zgłosili to na gwarancji smile.gif U mnie już dwa razy wymieniali, i problem niestety powraca. Dlatego przed upływem roku od ostatniej wymiany zamierzam znów to zgłosić, i tak albo do momentu kiedy wypuszczą jakąś "wersję poprawioną", albo do usr..j smierci zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Nie mam pojęcia, należę do tych szczęśliwców którzy zgłosili to na gwarancji U mnie już dwa razy

> wymieniali, i problem niestety powraca. Dlatego przed upływem roku od ostatniej wymiany

> zamierzam znów to zgłosić, i tak albo do momentu kiedy wypuszczą jakąś "wersję poprawioną",

> albo do usr..j smierci

A winą hałasów z tyłu też te łożyska czy tulejki bardziej? Kurna - są z tyłu w ogóle? blush.gif Stuki z tyłu tylko przy dużych garbach

Napisano

> A winą hałasów z tyłu też te łożyska czy tulejki bardziej? Kurna - są z tyłu w ogóle? Stuki z

> tyłu tylko przy dużych garbach

I przy jeździe po płytach betonowych z tyłu CI wali?

Napisano
  • Autor

> I przy jeździe po płytach betonowych z tyłu CI wali?

Nie generalnie cały zawias skrzypi i wali przy dużych garbach, zjeżdżaniu z wyższych krawężników itp.

Napisano

> A winą hałasów z tyłu też te łożyska czy tulejki bardziej? Kurna - są z tyłu w ogóle? Stuki z

> tyłu tylko przy dużych garbach

Z tyłu nie ma mcphersonów, jest tylko belka która jest konstrukcją praktycznie bezobsługową... Jeśli coś Ci hałasuje to prawdopodobnie sławetne tuleje tylnej belki ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.