Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podziękowania...

Featured Replies

Napisano

Niniejszym bardzo chciałbym podziękować serdecznie za pomoc Kolegom z kącikowej braci ok.gif Otóż dziekuję i obiecuję solennie, że się odwdzięczę Kolegom MarcinowiSW i FIDO (cholera, jak wpisać, żebyście obaj byli na pierwszym miejscu hmm.gif) claps.gif Bardzo mi pomogli i jestem im wdzięczny za wiedzę, że można na nich liczyć 20.GIF To zawsze podnosi człowieka na duchu 001.gif Jeszcze raz dziękuję w imieniu własnym oraz Empiątki pub2.gif

Napisano
blush.gif nie ma problemu i ciesze sie ze nie bylo zbyt pozno wink.gif
Napisano

> Niniejszym bardzo chciałbym podziękować serdecznie za pomoc Kolegom z kącikowej braci Otóż

> dziekuję i obiecuję solennie, że się odwdzięczę Kolegom MarcinowiSW i FIDO (cholera, jak

> wpisać, żebyście obaj byli na pierwszym miejscu ) Bardzo mi pomogli i jestem im wdzięczny za

> wiedzę, że można na nich liczyć To zawsze podnosi człowieka na duchu Jeszcze raz dziękuję w

> imieniu własnym oraz Empiątki

nie ma za co! Obyś nigdy nie musiał korzystać z tego do czego było Ci to potrzebne! wink.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

> nie ma za co! Obyś nigdy nie musiał korzystać z tego do czego było Ci to potrzebne!

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć 20.GIFzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie ma problemu i ciesze sie ze nie bylo zbyt pozno

Wszystko załatwione, teraz czekam tylko na Świlczę ok.gif20.GIF

Napisano

> Wszystko załatwione, teraz czekam tylko na Świlczę

to cieszy wink.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

Zadzwoniłem tak tylko z ciekawości i kazali przyjechać w piątek po odbiór, bardzo się chłopaki starają ok.gifbiglaugh.gif

Napisano

> Zadzwoniłem tak tylko z ciekawości i kazali przyjechać w piątek po odbiór, bardzo się chłopaki

> starają

w uk mi zrobili w jeden dzien. troche im cos tam sie omksnelo w PL wink.gif

musiales potwierdzac ze jestes wlascicielem??

Napisano
  • Autor

Musiałem przyjechać samochodem, okazać się dowodem rejestracyjnym, ubezpieczeniem, dowodem osobistym, w przypadku współwłasności musiałbym posiadac przy sobie oświadczenie współwłaściciela. Pan z serwisu, przy mnie, wykonał telefon do Wydziału Komunikacji w moim Starostwie, żeby się upewnić, czy auto nadal jest na mnie zarejestrowane. Podali mi termin tygodniowy, przy czym w piątek mam jechać, a to już 2 tygodnie facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

a było dorobić zawczasu!

Napisano

> Musiałem przyjechać samochodem, okazać się dowodem rejestracyjnym, ubezpieczeniem, dowodem

> osobistym, w przypadku współwłasności musiałbym posiadac przy sobie oświadczenie

> współwłaściciela. Pan z serwisu, przy mnie, wykonał telefon do Wydziału Komunikacji w moim

> Starostwie, żeby się upewnić, czy auto nadal jest na mnie zarejestrowane. Podali mi termin

> tygodniowy, przy czym w piątek mam jechać, a to już 2 tygodnie

ja musialem dac papiery auta oraz dwa potwierdzenia tozsamosci oraz adresu.. i zrobili nowy.. w razie jak nie mial bym mozliwosci przyjechac autem to daliby mi kluczyk i musialbym autem wrocic na zakodowanie alarmu wink.gif

Napisano

> a było dorobić zawczasu!

pewnie by zrobil gdyby to kosztowalo 50zl 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a było dorobić zawczasu!

Tyle, że ja następnego dnia po zniszczeniu (w tym samym nie mogłem, bo to była niedziela) poleciałem do serwisu frown.gif Serwis miał się postarać ale nie zdążył przed końcem ubezpieczenia frown.gif Chyba, że masz na myśli profilaktyczne wcześniejsze wyrobienie niewiem.gif Na pocieszenie (dla mnie) to zniszczył się ten, który miał obudowę w fatalnym stanie, teraz będę miał wszystkie ładne hehe.gif

Napisano
  • Autor

> pewnie by zrobil gdyby to kosztowalo 50zl

Gdybym przewidział sytuację, to zrobiłbym, gdyby nawet kosztował 1050 zł, ale niektórych rzeczy nie jestem w stanie przewidzieć frown.gif

Napisano
  • Autor

> ja musialem dac papiery auta oraz dwa potwierdzenia tozsamosci oraz adresu.. i zrobili nowy.. w

> razie jak nie mial bym mozliwosci przyjechac autem to daliby mi kluczyk i musialbym autem

> wrocic na zakodowanie alarmu

A mi nie chcą wydać bez samochodu, nie wiem czy to dodatkowa ostrożność hmm.gif

Napisano

> Tyle, że ja następnego dnia po zniszczeniu (w tym samym nie mogłem, bo to była niedziela)

> poleciałem do serwisu Serwis miał się postarać ale nie zdążył przed końcem ubezpieczenia

> Chyba, że masz na myśli profilaktyczne wcześniejsze wyrobienie Na pocieszenie (dla mnie) to

> zniszczył się ten, który miał obudowę w fatalnym stanie, teraz będę miał wszystkie ładne

Myślałem, że miałeś tylko jeden kluczyk i go zgubiłeś.

Napisano
  • Autor

> Myślałem, że miałeś tylko jeden kluczyk i go zgubiłeś.

Nie, miałem dwa, przy czym jeden w opłakanym stanie, ta czarna obudowa, główka kluczyka wyglądała jak stara spróchniała kość hehe.gif Miałem wymieniać obudowę ze względów estetycznych, ale ostatecznie "zgrilowałem" cały kluczyk zlosnik.gif

Napisano

> A mi nie chcą wydać bez samochodu, nie wiem czy to dodatkowa ostrożność

to glupie troche bo jak bys nie mial juz kolejnego by do nich dojechac to jak?? wink.gif

Napisano
  • Autor

Tyle, że takim niezakodowanym i tak bym chyba samochodu nie odpalił hmm.gif Wtedy pozostałoby tylko siłą wtargać Bunię na lawetę, bo została na biegu i na ręcznym, a potem 90 km drogi do ASO frown.gif Super sprawa facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Tyle, że takim niezakodowanym i tak bym chyba samochodu nie odpalił Wtedy pozostałoby tylko siłą

> wtargać Bunię na lawetę, bo została na biegu i na ręcznym, a potem 90 km drogi do ASO Super

> sprawa

nie ma co gdybać dobrze że skończyło się jak się skończyło wink.gif

Napisano
  • Autor

Otóż to, na całe szczęście ok.gif

Napisano

> Tyle, że takim niezakodowanym i tak bym chyba samochodu nie odpalił Wtedy pozostałoby tylko siłą

> wtargać Bunię na lawetę, bo została na biegu i na ręcznym, a potem 90 km drogi do ASO Super

> sprawa

odpali bo brali od Ciebie VIN i wiedza jaki masz kod smile.gif wiec IMO jest skodowane jedynie nie dziala alarm (czyli knefle kluczyka) wink.gif

Napisano
  • Autor

> odpali bo brali od Ciebie VIN i wiedza jaki masz kod wiec IMO jest skodowane jedynie nie dziala

> alarm (czyli knefle kluczyka)

To zmienia postać rzeczy, dzięki za wiedzę ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> To zmienia postać rzeczy, dzięki za wiedzę

przerabialem temat wczesniej stad wiem wink.gif hehehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.