Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z masą ?

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam problem ze wzmacniaczem pod tubę. Otóż po odpaleniu radia wszystko jest ok, jednak jak tylko włączę silnik to wzmacniacz zaczyna mi szaleć i tuba wydaje jakieś dziwne dźwięki. Pierwsze co przyszło mi na myśl to problem z masą, jednak sprawdziłem i wszystko jest tak jak należy. Więc nie wiem co może być nie tak. Miał ktoś z Was podobny problem lub wie o co może chodzić ?

Napisano

Moze byc problem z masa ale po stronie radia. Lubi siadac bezpiecznik SMD na plytce radia przy wpinaniu kabli RCA na wlaczonym radiu.

Druga sprawa moze siac zaklocenia ze strony alternatora, przekaznikow itd.

Opisz ten dzwiek, czy w tubie slychac cykanie kierunkow, czy masz to podpiete na chinchach?

Napisano
  • Autor

> Moze byc problem z masa ale po stronie radia. Lubi siadac bezpiecznik SMD na plytce radia przy

> wpinaniu kabli RCA na wlaczonym radiu.

> Druga sprawa moze siac zaklocenia ze strony alternatora, przekaznikow itd.

> Opisz ten dzwiek, czy w tubie slychac cykanie kierunkow, czy masz to podpiete na chinchach?

na chinchach jest to podpięte a ten dźwięk to nie cykanie, a bardziej takie jednolite uderzenia basowe. Nie wiem jak inaczej to opisać. No i na wzmacniaczu jak wszystko jest ok to świeci mi niebieska dioda, a jak te zakłucenia się zaczynają to mryga na czerwono.

Napisano

> Pierwsze co przyszło mi na myśl to problem z masą

Nie.

Zakłócenia gdzieś są, a ty nie masz ekranu na nie.

Napisano
  • Autor

> Nie.

> Zakłócenia gdzieś są, a ty nie masz ekranu na nie.

Ale możliwe jest że prawie rok chodziło elegancko a tu nagle taka niespodzianka ? Nie znam się na tym za bardzo dlatego pytam smile.gif

Napisano

> Ale możliwe jest że prawie rok chodziło elegancko a tu nagle taka niespodzianka ? Nie znam się na

> tym za bardzo dlatego pytam

Musi być plus i minus(masa) by radio działało, spełniasz oba warunki więc działa?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.