Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szybka odpowiedź - wysokie obroty ...

Featured Replies

Napisano

Witam mój uniaczek jest na jednopunkcie 1.0 i od wczoraj sprawia mi problemy takiej natury że sam wchodzi na wysokie obroty podczas jazdy samochodem, nie da się tego przewidzieć wciskam sprzęgło a tu nagle obroty w góre musze wyłączyć silnik i włączam znowu dobrze przejade troche i znó to samo co to może być ???

Samochodowi także towarzyszy mułowatość na niskich obrotach po prostu nie zbiera się,i trzęsie lekko budą; strasznie się szybko zagrzewa przeważnie na każdych światłach włącza się wentylator.

Jeśli macie jakieś pomysły piszcie ewentualnie jak można sprawdzić domowym sposobem podaną część żeby uniknąć niepotrzebnych wydatków.

Wszystkim którzy pomogą wielkie ok.gif

Napisano

> Witam mój uniaczek jest na jednopunkcie 1.0 i od wczoraj sprawia mi problemy takiej natury że sam

> wchodzi na wysokie obroty podczas jazdy samochodem, nie da się tego przewidzieć wciskam

> sprzęgło a tu nagle obroty w góre musze wyłączyć silnik i włączam znowu dobrze przejade troche

> i znó to samo co to może być ???

> Samochodowi także towarzyszy mułowatość na niskich obrotach po prostu nie zbiera się,i trzęsie

> lekko budą; strasznie się szybko zagrzewa przeważnie na każdych światłach włącza się

> wentylator.

> Jeśli macie jakieś pomysły piszcie ewentualnie jak można sprawdzić domowym sposobem podaną część

> żeby uniknąć niepotrzebnych wydatków.

> Wszystkim którzy pomogą wielkie

UPG hmm.gif?

Napisano

Na początek zrób reset "kompa".

Napisano
  • Autor

Reset zrobiłem i nic tak samo, podczyściłem lekko krokowca i nic odłączyłem czyjnik temp. cieczy nic się nie zmieniło i nie mam pojęcia już co padło samochodzik trafił do mechanika może on coś wykombinuje smile.gif

Napisano

ja jak jeżdżę tylko na LPG to mam takie objawy, że na biegu jałowym trzyma mi ciągle 2 tys. obr/min. i nie chce schodzić. Jak przepalę benzyną wszystko wraca do normy, i obroty stabilizują się zarówno na gazie jak i benzynie. spineyes.gif

U ciebie jak obroty wzrastają samoczynnie i silnik się przegrzewa to tak jakby silnik miał objawy samozapłonu. A świece sprawdzałeś czy są ok?

Albo tak jakbyś miał przestawiony zapłon na zbyt wczesny

Napisano
  • Autor

Już problem rozwiązany wymieniona została przepustnica z silniczkiem krokowym chodzi jak marzenie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.