Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czujnik w bloku mpi

Featured Replies

Napisano

witam

mam pytanko o rzecz która jest przymocowana do bloku 1.1 mpi między 2 i 3 tłokiem około 3 cm od granicy gloku z głowicą takiego czegoś nie ma w bloku spi

czy to jakiś czujnik temperatury?? jest to taka kulka z dziurą na śrube idą od niej trzy przewody

gdzie można to dokręcić w bloku spi ?

Napisano

> witam

> mam pytanko o rzecz która jest przymocowana do bloku 1.1 mpi między 2 i 3 tłokiem około 3 cm od

> granicy gloku z głowicą takiego czegoś nie ma w bloku spi

> czy to jakiś czujnik temperatury?? jest to taka kulka z dziurą na śrube idą od niej trzy przewody

> gdzie można to dokręcić w bloku spi ?

z tego co sie orientuje, to czujnik spalania stukowego. w spi tego nie ma, wiec nigdzie nie przykrecisz

Napisano

> witam

> mam pytanko o rzecz która jest przymocowana do bloku 1.1 mpi między 2 i 3 tłokiem około 3 cm od

> granicy gloku z głowicą takiego czegoś nie ma w bloku spi

> czy to jakiś czujnik temperatury?? jest to taka kulka z dziurą na śrube idą od niej trzy przewody

> gdzie można to dokręcić w bloku spi ?

czujnik spalania stukowego wink.gif

Napisano
  • Autor

a wstawiał ktoś blok spi w reszte od mpi bo silnik już niby złożyłem tylko właśnie ta pierdułka sie niezgadza

Napisano

> a wstawiał ktoś blok spi w reszte od mpi bo silnik już niby złożyłem tylko właśnie ta pierdułka sie

> niezgadza

czujnik musi byc podpiety przykrec go w innym miejscu bloku i tam pare dziur technologicznych jest

Napisano
  • Autor

właśnie myślałem gdzie go podpiąć bo jet jedno wolne przy alternatorze tylko czy dobrze bedzie zczytywać

może lepiej kupić blok ale już złożyłem cały silnik i nie chce mi sie znowu rozbierać

Napisano

> właśnie myślałem gdzie go podpiąć bo jet jedno wolne przy alternatorze tylko czy dobrze bedzie

> zczytywać

> może lepiej kupić blok ale już złożyłem cały silnik i nie chce mi sie znowu rozbierać

IMVHO bedzie

Napisano
  • Autor

to fajnie

a zna ktoś moment dokręcania bo mam książeczke ale od spi a w necie to wyczytałem że musi być odpowiednio dokręcone żeby prawidłowo działało bo to stop jakiegoś metalu który wyłapuje drgania itd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.