Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem pompka paliwa

Featured Replies

Napisano

Panowie mam pewien problem mianowicie podczas jazdy samochód gaśnie objaw brak paliwa w silniku pompka przestaje pompować paliwo ze zbiornika. Na początku myślalem że to wina samej pompki kdyż chodziła już bardzo głośno nawet mechanik tak mi powiedzał więc wymieniłem ale po wymianie problem dalej pozostał. przy próbie odpalenia zaplają się odpowiednie kontrolki + lampka CODE ale po chwili gaśnie a w liczniku coś zaczyna cykać a pompka zamiast pompowac to tylko "splunie" benzyną ok 50ml. zauważyłem tez że jak odepne akumulator i zostawie na jakieś 10 - 15 min to później jest wszystko ok ale po przejechaniu ok 20 km znów to samo. sejek to 1.1 SPi Błagam pomóżcie bo już nie mam siły

Napisano

sprobuj puscic weze paliwa inne - nie mowie żeby odrazu wymieniać, ale odkrec od kosza przy baku i pusc byle jak dopływ i powrót i podłącz odpowiednio do przepustnicy - spróbuj wtedy odpalić - powinno być OK. Przerabiałem temat niedawno, tyle że akurat w Astrze... Też wymieniłem pompę bo zaczęła chodzić głośno, po chwili auto gasło... Wymiana pompy nie pomogła, podmiana wtryskiwacza nie pomogła, wymiana filtra nie pomogła... Okazało się że przewody paliwowe były tak zasyfione że poprostu pompa ledwo dychała żeby nabić paliwa, ale jak silnik trochę pochodził to gasł bo ciśnienie już było zasłabe. Może to tego wina - spróbuj ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.