Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ciężko otwierają się drzwi gdy jest gorąco

Featured Replies

Napisano

Panowie coś sie dzieje z drzwiami i jak jest gorąco, a ostatnio jest to ciężko się otwiera drzwi kierowcy trzeba mocno ciągnąc za klamkę itp jak się ochłodzi np wieczorem to już się normalnie otwierają w czym jest problem?

Napisano

Czy przypadkiem na zime uszczelki nie zostały nasmarowane jakimś słabym środkiem i teraz jak zrobiło się gorąco uszczelka przykleja drzwi. Miałem tak w punto jak posmarowałem wazeliną. Teraz używam silikonu w spreju do uszczelek i jest ok.

Napisano
  • Autor

drzwi konserwuja na zimę sylikonem autoland ale to nie uszczelki bo tu problemu nie ma

problem jest z klamką która stawia dużu opór zarówno jak otwieram drzwi od środka jak i z zewnątrz.

Napisano

Miałem tak z drzwiami kierowcy. Jak stał na słońcu musiałem opuszczać szybę i otwierać drzwi za zewnętrzną klamke icon_rolleyes.gif

Rozebrałem boczek i przesunąłem gumową osłonę, która jest na lince maksymalnie w stronę zamka tak, że była między wejściem w drzwi a plastikowym zaczepem linki. Efekt tego był taki ze pancerzyk się inaczej ułożył i linka jest bardziej naprężona.

Teraz jak ciągnę za klamkę nawet przy największym upale to drzwi prawie same się otwierają zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.