Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanko do włąścicieli Ave z lpg

Featured Replies

Napisano

Przymierzam się do Ave z LPG i chciałbym poznać waszą opinie na jego temat biglaugh.gif

Napisano

Bierz 1.48V i sam zaliz ewentualnie szukaj takiego z gazownia z Aso. Unikać sprowadzonych bo mało kto sie zna na tych instalkach. 1.2 za słaby a 16V to mało u nas grinser006.gif silniki idealne do gazu. Uwaga na T250 tam Juz tylko 1.2 do gazu.

Napisano

Witaj,

Ja dokładałem LPG do 1.4 8V rok temu przy przebiegu 55tys. Przejechałem od tamtej pory 30tys i wszystko ok. Padł mi w międzyczasie katalizator, nie wiem czy to wina gazu ale wymiana na oryginał po cenie części to ok 250pln (350pln nowy katalizator a stary sprzedałem za 100pln). Gaz założony w Warszawie, ul. Krzywińska 20. Gość zagazował w swoim garażu już kolejne auto w naszej rodzinie i na razie ok. Poprzednie auto 1,4 16v przejeździło na gazie 10 lat i jakieś 160tys km i pewnie dalej śmiga - zero problemów.

U mnie instalacja Diego LS. Spalanie LPG w warszawskich korkach to ok 10l-11l / 100km, choć bliżej 10l.

Można uzyskać mniej, mój rekord to 8l w trasie przy całym zapakowanym aucie - tylko jakoś nie mogę się przekonać do tego stylu jazdy.

Kup tylko wersję z klimą, bo w moim sauna ....

Pozdrawiam MK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.