Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klema akumulatora

Featured Replies

Napisano

Nie pytajcie jak i dlaczego, ale plusowa klema w moim autku zaczyna powoli umierać. Poprzedni właściciel nie traktował jej z należytym szacunkiem i całą ją powyginał przez co teraz muszę troszkę nagimnastykować żeby ją porządnie na akumulatorze. Dzisiaj przy okazji wymiany żarówki kierunkowskazu i konieczności wyjęcia akumulatora miarka się przebrała i postanowiłem, że muszę klemy wymienić. Najbardziej pasowały by mi klemy samozaciskowe, ale szybkie i niezbyt dokładne przejrzenie Alledrogo nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. Co prawda klemy takie są jak najbardziej, ale montowane na jedną śrubę czyli nie do końca tak jak być powinno. Ostatecznie kupie nowe zwykłe i po prostu będę je dobrze traktował a klucz "10" zamocuje na obudowie akumulatora wink.gif

Jeżeli będę musiał kupić zwykłe klemy to chyba coś takiego będzie odpowiednie i pasujące do Stilona?

Może ktoś z Was wie jakie kupić najlepsze, ma jakieś patenty lub propozycje? Chętnie poczytam i zapewne skorzystam smile.gif

Napisano

ja bym zakupił taką yaya.gifold.gif

Napisano
  • Autor

Kupiłem te klemy, które dałem w linku. Klemy już wymienione i jak się okazuje są tej samej produkcji co klemy oryginalne.

W końcu wymiana żarówek będzie odrobinę łatwiejsza wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.