Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kable antenowe - którędy

Featured Replies

Napisano

Noszę się z zamiarem montażu CN+ i teraz takie wątpliwości...

1. Którędy fabrycznie idą kable od anteny do CN+ (te od gps i gsm). Czy prawą czy lewą stroną.

2. Zielona wtyczka jest od gps czy gsm?

3. Czy w kombi, między anteną a panelem starczy kabel 4m (mam od 5d) i czy da się puścić go jakoś na skrót by wystarczył.

Napisano

> Noszę się z zamiarem montażu CN+ i teraz takie wątpliwości...

> 1. Którędy fabrycznie idą kable od anteny do CN+ (te od gps i gsm). Czy prawą czy lewą stroną.

> 2. Zielona wtyczka jest od gps czy gsm?

> 3. Czy w kombi, między anteną a panelem starczy kabel 4m (mam od 5d) i czy da się puścić go jakoś

> na skrót by wystarczył.

1. prawą - pierwszy punkt łączenia jest pod wyłącznikiem poduszki czołowej. Później długo, długo nic i kable tylnym słupkiem jadą do góry i kolejny punkt łączenia jest w połowie odległości rantu dachu a anteny.

2. nie pamiętam - tu szukajka pomoże - ktoś opisywał jak podmieniał uniwersalną antenę GPS.

3. niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> 1. prawą - pierwszy punkt łączenia jest pod wyłącznikiem poduszki czołowej. Później długo, długo

> nic i kable tylnym słupkiem jadą do góry i kolejny punkt łączenia jest w połowie odległości

> rantu dachu a anteny.

Czy dobrze rozumiem, że kable idą dołem przy progu i dopiero za drzwiami tylnymi idą słupkiem do góry? Hmm... myślałem, że idą słupkiem przednim aż do dachu i później górą nad drzwiami i stamtąd do anteny.

Napisano

> Czy dobrze rozumiem, że kable idą dołem przy progu i dopiero za drzwiami tylnymi idą słupkiem do

> góry? Hmm... myślałem, że idą słupkiem przednim aż do dachu i później górą nad drzwiami i

> stamtąd do anteny.

Raczej TAK - kable przy wyłączniku poduszki czołowej idą w dół.

Jak ściągałem dach to zrobiłem z głupa telefonem parę fotek - tu masz tył samochodu w 3D, na czerwono zaznaczyłem którędy idzie okablowanie smile.gif

285085703-kableCN%2B.jpg

post-120396-1435251319177_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.