Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zbiornik paliwa polskiej firmy Fux Jazgarzew - opinie

Featured Replies

Napisano

Zmuszony jestem wymienić zbiornik paliwa w aucie z podpisu. Wśród nowych mam m.in. do wyboru produkt polskiej firmy Fux z Jazgarzewa k/Piaseczna.

Opis z oferty sprzedawcy:

Quote:

Materiał:Specjalna blacha ocynkowana wewnątrz,zewnątrz zbiornik został zabezpieczony farba proszkową (polimerowa).Zbiorniki dobrej jakości wyglądem,wykonaniem jak i jakością nie odbiegają od oryginału.Wewnątrz zbiorników na zgrzewach (zazwyczaj tam oryginalne zbiorniki tracą swoją żywotność) umieszczono specjalna masę bitumiczną zapobiegająca ew.rozszczelnieniom się zbiornika.

Czy ktoś z Was miał kontakt z produktami tej firmy i czy warto się nim interesować ???

Do wybory mam jeszcze zbiorniki firmy Klokkerholm, Schlieckmann oraz wyroby rodem z Dalekiego Wschodu.

Z góry dzięki za odp.

Napisano

Zadaj sobie jedno proste pytanie: ile jeszcze będziesz jeździł tym autem?

Twoje auto ma w najlepszym razie 9 lat.

Jeśli pojeździsz nim jeszcze 3 lata to obstawiam, że ten czas wytrzyma najtańszy zamiennik.

Nie wiem jakie są różnice w cenach, jeśli groszowe to można brać najlepszy, ale jak są znaczne to brać najtańszy zamiennik i tak dostaniesz na niego gwarancję.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Zadaj sobie jedno proste pytanie: ile jeszcze będziesz jeździł tym autem?

> Twoje auto ma w najlepszym razie 9 lat.

> Jeśli pojeździsz nim jeszcze 3 lata to obstawiam, że ten czas wytrzyma najtańszy zamiennik.

> Nie wiem jakie są różnice w cenach, jeśli groszowe to można brać najlepszy, ale jak są znaczne to

> brać najtańszy zamiennik i tak dostaniesz na niego gwarancję.

> Pozdrawiam BAS

Zadałem sobie to pytanie zlosnik.gif w odpowiedzi usłyszałem max 2 lata jazdy tym autem wink.gif. Teraz ma 13 lat 270751858-jezyk.gif

Polski zamiennik Fux około 250zł, Klokkerholm około 320zł, zdrowy używany około 100-130zł

Napisano

> zdrowy używany około 100-130zł

A ile roboty, żeby wymienić?

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> A ile roboty, żeby wymienić?

> Pozdrawiam BAS

Nie powiem Ci dokładnie bo nie będę tego robił z braku kanału. Napewno trzeba rozpiąć układ wydechowy. Zawiecha myślę, że nie będzie przeszkadzała. Problem może być z odkręceniem obejm trzymających zbiornik.

hmm.gifniewiem.gif

Napisano

Ponieważ to jest firma z moich okolic to mogę powiedzieć że wyroby jakościowo mieli dobre ALE niestety jak to w zamiennikach bywa nie zawsze pasują idealnie.

Napisałem że mieli dobre bo na dzień dzisiejszy nie wiem czy jakość się poprawiła czy też pogorszyła, jeżeli się nie pogorszyła to można brać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.